Er zou een facetime gesprek plaatsvinden via teams omdat 4 u enkele rit te ver was .
Wij hebben hier uur zitten wachten zonder gehoor .
Heel erg beu nu,intussen ook te laat voor de korting ..
Maar dat deden ze dan misschien met opzet dan zodat de actie dan toch zou verlopen .
Fishbar De Crevette - België
Twee jaar na de aankoop van mijn trailer had ik een technisch probleem dat Multiwagon snel en vakkundig heeft opgelost. Vooral de service van Tjarko en zijn team maakten voor mij het verschil. Door hun open communicatie was ik steeds op de hoogte van de stand van zaken. Een zeer goede ervaring. Dank!
Wagaparts BV
Fijne samenwerking met dit bedrijf. Zij hebben een duidelijke communicatie, zeer goede heldere afspraken zijn gemakkelijk te maken door de korte lijnen.
Toni
Seriöse und zuverlässige Firma. Gestern haben wir einen Küche Trailer Eco 220 nach Berlin geholt 😀 Wir möchten uns ganz herzlich für die Beratung und gute Betreuung bedanken, vor allem beim
Leon Oosterkamp, der für jede unsere Frage jederzeit zu Verfügung stand (sogar am Wochenenden). Besten Dank für alles .
Boudewijn Toko BoCo
Ik ben Boudewijn en heb een Indonesisch catering bedrijf. Ik heb 2 jaar geleden een MultiWagon foodcaravan gekocht. een prima caravan voor mijn activiteiten. Onlangs moest ik de foodcaravan, die altijd in een stalling staat, aan de openbare weg laten staan (ik had die week 4 opdrachten met de foodcaravan) toen heeft iemand in de nacht, geprobeerd om in te breken in de foodcaravan. Door het kabaal werden buren wakker is het bij een poging gebleven. Helaas heeft hij weld schade aan de foodcaravan veroorzaakt en was het slot vernield. Ik kon een nieuw slot nergens vinden, totdat ik MultiWagon belde, zei hadden het slot in huis en deden die dezelfde dag nog op transport naar mij. Toen ik vroeg wat de kosten waren zei de servicemedewerker: Het kost u niets , u heeft al ellende genoeg aan deze poging inbraak.
Waar kom je dat nog tegen!!!
Betere service bestaat niet!
Bedankt MuliWagon.
Joëll
Goede afspraken, duidelijke communicatie en er word goed met je bedrijf meegedacht! Ik ben geholpen door Maurice, topvent! Dus Maurice nog even voor jou, super bedankt.
Dirty Ice Cream
Toevallig bij Multiwagon terechtgekomen voor een ijs-verkoopwagen. Na een leuk en goed gesprek besloten de wagen te kopen en hiervan hebben wij zeker geen spijt gehad, integendeel, we zijn zeer tevreden.
Na een telefoontje dat de stekkers wel erg kort waren werden zonder enige schroom 2 langere stekkers opgestuurd.
Snelle communicatie, kortom een goed bedrijf om een verkoopwagen aan te schaffen
Popsuiker
paar maanden na leveren wagen aangepast en is nu werkbaarder
Nietalleenopwoensdag bij Alex
Prima, service, goede hulp bij het ontwerpen van de wrapping. Er zat alleen enorm veel werk in het verwijderen van de beschermfolie van al het RVS materiaal, dit nam we een paar uur in beslag. Oplevering en begeleiding was prima, vlotte, snelle communicatie
Viva la Churrolution
Wirklich sehr zu empfehlen! Es hat alles prima geklappt! Auf Fragen oder Hilfe ist Leon Oosterkamp immer sofort eingegangen und hat unverzüglich eine Lösung gefunden. Alles in allem, einfach perfekt! Ein großes Dankeschön!
Rotterdams Feestverhuur
Erg goed geholpen door o.a. Maurice en Dilano – zowel tijdens het verkoopproces als bij de nazorg. Ze namen echt de tijd om mee te denken, vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden waar nodig. De communicatie was duidelijk en prettig. Al met al een fijne ervaring met een team dat weet waar ze mee bezig zijn.
Joerger Boerger
Dilano de Ray super Mann hält was er verspricht. Sehr kompetent und alles wird sofort erledigt. Chapeau weiter so
Christian Hensel
Voll zufrieden, sehr netter Verkäufer ( Dilano van Rey ) . Heute meinen Anhänger bekommen und voll zufrieden. Nur zu empfehlen
Michel
Zuverlässig und Seriöse Firma mit einem kompetenten und freundlichen Berater Herr Daan . Ich habe für die Schweiz einen Bar-Trailer Eco 220 bestellt und bin mit der Beratung und und schnellen Lieferung sehr zufrieden. Am Dienstag werde ich den Anhänger an der Grenze verzollen und in die Schweiz transportieren.
Besten Dank für alles .
Dafeïne Coffee
Voor onze koffieservice op binnenlocaties bij Dafeine Coffee waren we op zoek naar een betrouwbare leverancier van mobiele units. We kozen voor Multiwagon en besloten de Coolrolly aan te schaffen, en dit bleek een uitstekende keuze.
Vanaf het eerste contact met Maurice Haase was de samenwerking plezierig en professioneel. Maurice is erg communicatief en denkt echt mee over de beste oplossing voor onze specifieke wensen. Het hele proces, van de eerste gesprekken tot de levering van de Coolrolly, verliep soepel en zonder problemen.
Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met Multiwagon en Maurice Haase. Een aanrader voor elk bedrijf dat op zoek is naar flexibele en hoogwaardige mobiele oplossingen!
Multiwagon verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Multiwagon heeft de volgende resultaten bereikt:
Gemiddelde score: 9.2/10
90 verzamelde reviews
Eerste review geschreven op 10 augustus 2022
Multiwagon
Als bedrijf bent je trots op jouw product. Dat wil je uitdragen, maar dan wél op een onderscheidende manier.
Onze visie is dat je niet alleen uw product of dienst verkoopt. Je verkoopt ook beleving, sfeer en ervaring. Maar hoe breng je dat over? Multiwagon biedt jou de passende oplossing.
Wij hebben hier uur zitten wachten zonder gehoor .
Heel erg beu nu,intussen ook te laat voor de korting ..
Fishbar De Crevette - België
Wagaparts BV
Toni
Boudewijn Toko BoCo
Waar kom je dat nog tegen!!!
Betere service bestaat niet!
Bedankt MuliWagon.
Joëll