8.6 /10

checkbox98% beveelt Multitube aan!

Aron

Een fijne en betrouwbare partner die altijd bereid is mee te denken en een garantie is voor kwaliteit.

Peter

Goede kennis van optimalisatie processen en deskundig

piet

SterSterSterSterLege ster

goede voorlichting van de mogelijkheden die jullie karren bieden.

Patrick van der Horst

SterSterSterSterLege ster

Kijkend naar het operationele proces, dan is onze ervaring dat de gemaakte afspraken altijd worden nagekomen.

Jan

SterSterSterSterLege ster

We hebben al jaren goede ervaringen met Multitube, ze denken met je mee en komen met goede en werkbare oplossingen.

Hans

professioneel en luisterend naar klantvraag

Paul

SterSterSterSterLege ster

Voor de fabriek veel inrichting aangeschaft bij Multitube. Deels standaard oplossingen en deels klantspecifiek. Bij deze laatste wordt er goed meegedacht om samen tot een optimale oplossing te komen die ook weer aansluit bij hetgeen we al hebben.

Bas

Niels

Niet goedkoop, wel goed

Mirco

SterSterSterSterLege ster

Mooie en degelijke spullen. Exact volgens specificaties gemaakt. Levertijden zijn wel aan de (te) lange kant.

Rick

Erg prettig en ik hou van bedrijven die doen wat ze zeggen en meedenken om het product te verbeteren.

Multitube verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Multitube heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 20 januari 2025

Multitube

Multitube is al meer dan 15 jaar dé partner voor werkplek- en magazijninrichting in de industrie en logistiek. Met een gedreven team ondersteunen we toonaangevende bedrijven door heel Europa. We ontzorgen hen volledig met maatwerkoplossingen die processen optimaliseren, verspilling tegengaan en de ergonomie verbeteren, Onze modulaire constructiesystemen maken processen efficiënter en toekomstbestendig, met een sterke focus op kwaliteit, service en innovatie.

Aron

Peter

Goede kennis van optimalisatie processen en deskundig

piet

SterSterSterSterLege ster

goede voorlichting van de mogelijkheden die jullie karren bieden.

Patrick van der Horst

Jan