Kris De Nil
Beloofde levertermijn 1 a 2 dagen niet te vertrouwen. We wachten reeds een week op onze bestelling en hebben nog altijd geen duidelijkheid wanneer we het gaan ontvangen.
- Sterke punten
Goed verpakt, duidelijke website
Heel positief!
Zeer zeer zeer slecht
Heel goed ,Snelle bezorging En houd zich aan de afspraak
Super. Het bad was niet op voorraad helaas van bestway, maar intex was in principe het zelfde en wel op voorraad. Ben daarover netjes gebeld of ik wou wachten er op of wou wisselen na intex zodat het meteen verzonden kon worden. Ik heb gewisseld en hun hebben netjes het bad gewisseld met afdekzeil voor de zelfde prijs, super geregeld en alles goed geleverd. Bestel hier zeker weer.
Snelle levering, prijs/kwaliteit top!
Zwembadstore.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zwembadstore.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed verpakt, duidelijke website
Heel positief!
Zeer zeer zeer slecht
Heel goed ,Snelle bezorging En houd zich aan de afspraak
Snelle levering, prijs/kwaliteit top!
Zwembadstore.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Zwembadstore.com