9 /10

checkbox97% beveelt Zwembadstore.com aan!

Christine Eggink

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht Bestelling is niet orde genomen. Hierdoor geen reactie gekregen. Zelf contact opgenomen met het bedrijf. Reactie dat de order wordt afgehandeld en deze wordt verzonden. De dag van de daadwerkelijke bezorging geen bezorging ontvangen. Wederom contact gezocht met het bedrijf. Reactie; dat product niet voorradig is en niet kan worden opgestuurd. Uiteindelijke orde geannuleerd Vanwege niet tijdig consument op hoogte brengen van actuele stand van zaken

Reactie geven op gestelde vraag

Antwoord Zwembadstore.com

Goedemiddag Christine Eggink, Bedankt voor het plaatsen van de review. Daar heeft u gelijk in. Dit is helaas niet zo soepel verlopen en dit spijt ons! Helaas zit het soms ook een keertje tegen en kunnen wij hier ook van leren. Mocht u in de toekomst nog een keer (zwembad-)artikelen nodig hebben dan hopen wij nog een kans te krijgen om het beeld nog positief om te kunnen buigen. We wensen u een prettige dag verder. Met vriendelijke groet, Team zwembadstore.com

Geantwoord op

Marileen Janssens

Top. snelle service.

erg reactief

Kris

Bestelling is snel en compleet geleverd. Geen overbodige doosjes of verpakkingsmateriaal.

Goede prijs en snel geleverd.

Johan Vaneecke

Snelle levering, goede retourpolicy

Product was snel en correct geleverd, maar door mijn fout was het een verkeerd item. Retour was geen probleem, na enkele dagen was alles geregeld.

J.H Poelwijk

Grote complimenten

De medewerkster was zeer vriendelijk, en zeer behulpzaam telefonisch

Daan van Wel

Fijne shop met goede service. Goed en overzichtelijk assortiment.

Goede Service. Had een zwembad besteld maar, er werd een grotere maat geleverd. Na retouraanmelding even telefonisch contact gehad en zwembad werd zonder problemen kosteloos binnen 1 week omgeruild

Nico Lammerse

Lekker makkeijk

Inge Castermans

Super tevreden

Snel, correct en netjes afgeleverd.

ed de vries

prima en snelle service

makkelijk en snel

Joep

Snel geleverd

Netjes en beantwoorden de mail ook snel.

Marco Frank

prima bedrijf levert wat er besteld is niet meer en niet minder

niet voor elke bestelling een feedback vragen komt heel onzeker over

Frans Bijleveld

Afdekzeil zat een scheurtje in . Gebeld en gemaild met foto . Kreeg gelijk een nieuwe op gestuurd

Zwembadstore.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zwembadstore.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 9 maart 2013

Zwembadstore.com

Zwembadstore.com heeft zijn digitale deuren geopend in 2007. In de loop der jaren hebben we met trots de titel van dé online zwembadspecialist van Nederland en België verdiend. Met een indrukwekkend aantal van meer dan 15.000 beoordelingen en een gemiddelde score van 9, tonen we aan dat we een betrouwbare partner zijn die u graag helpt, zelfs als er onverhoopt een probleempje ontstaat na uw aankoop. Ons doel is om u te ondersteunen bij al uw zwembadbehoeften en ervoor te zorgen dat u met een gerust hart van uw aankoop kunt genieten!

Hoofdstraat 190

Marileen Janssens

Top. snelle service.

erg reactief

Kris

Goede prijs en snel geleverd.

Johan Vaneecke

Snelle levering, goede retourpolicy

J.H Poelwijk

Grote complimenten

De medewerkster was zeer vriendelijk, en zeer behulpzaam telefonisch

Daan van Wel

Fijne shop met goede service. Goed en overzichtelijk assortiment.

Nico Lammerse

Lekker makkeijk

Inge Castermans

Super tevreden

Snel, correct en netjes afgeleverd.

ed de vries

prima en snelle service

makkelijk en snel

Joep

Snel geleverd

Netjes en beantwoorden de mail ook snel.

Marco Frank

prima bedrijf levert wat er besteld is niet meer en niet minder