Informatievoorziening op onze bedrijfswebsite
7.8/10
Totaaladvies en uitvoering

Mathieu Wagemans

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mooie woorden maar ergerniswekkend gedrag Zolang je nog geen handtekening hebt gezet is alles prima. Mijn ervaring was dat dit verandert zodra de opdracht akkoord is bevonden. Men komt niet opdagen op de afgesproken datum van installatie. Men huurde externen in die onvoldoende op de hoogte waren van gemaakte afspraken. Op mails en brieven wordt door Zwaluw niet gereageerd. Ik raad niemand aan met dit bedrijf in zee te gaan.

H. Blankenburg

Topservice! Binnen één dag is onze oude douchebak vervangen door een veilige, lage instap met antislip.

G. van Ham

De monteur werkte erg netjes, liet alles schoon achter en de nieuwe inloopdouche ziet er prachtig uit. Het geeft ons een heel geruststellend gevoel dat we nu weer zonder angst kunnen douchen. Absoluut een aanrader voor wie langer zelfstandig thuis wil blijven wonen!

Jacqueline

Vakmanschap van de bovenste plank. Goede communicatie, duidelijke afspraken en een resultaat dat onze verwachtingen overtreft.

Fam. van't Hof

Prachtige badkamer aanpassing door Zwaluw Comfortsanitair. Het ziet er modern uit en voelt direct een stuk veiliger. Zeer tevreden over de snelle plaatsing en de nette afwerking!

Otto

Onlangs hebben wij onze badkamer laten aanpassen door Zwaluw Comfortsanitair en we hadden ons geen beter resultaat kunnen wensen. Vanaf het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering voelde het vertrouwd. Ze denken echt mee over hoe je veiligheid kunt combineren met een moderne uitstraling. Het resultaat is prachtig en geeft ons veel rust en comfort. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en een persoonlijke aanpak!

Geert Pieters

Zeer vlot en juiste informatie,kijken uit voor volgende renovatie!

Nel Verlaan

Mehmet en Sephi hebben perfect werk geleverd n.a.v. onze meldong van een lekkage. Vriendelijke mannen die net zolang doorgaan tot ze de lekkage hebben gevonden en oplossen. Toppers zijn het!!

Toon Oomen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Snelle verkoop, daarna veel ellende. Niet nakomen van afspraken. Verkeerde zaken geïnstalleerd. 4 keer moeten komen om het juiste resultaat te bereiken. Snel met het sturen van de laatste factuur, zonder dat de opdracht was afgewerkt. Veel verschillende monteurs gehad. De laatste keer snapte deze eindelijk wat ons probleem was. Zaken scheef gemonteerd, slecht afgekit. Al bij al een grote ellende. Zal nooit meer zaken doen met dit bedrijf, en zeker niet adviseren bij ander mensen

G.Elzinga

Badkamer gerenoveerd zijn er heel blij mee vriendelijke monteurs werken heel netjes

marianne pot

SterSterSterSterLege ster

gesprek was plezierig, resultaat een ontwerp met een praktische aanpassing badkamer

Fenny Bloemink

Wij zijn ontzettend tevreden over Zwaluw Comfortsanitair! Vanaf het begin verliep de communicatie helder en professioneel. De monteurs, Zakaria en Sabri, zijn echte vakmensen: zorgvuldig, precies en volledig volgens afspraak werkend. Alles werd netjes gepland en de samenwerking verliep zeer prettig. Het resultaat van onze nieuwe badkamer is prachtig en overtreft onze verwachtingen. Een klein aandachtspunt (een kortere spiegel dan besproken) wordt naar tevredenheid nog opgelost. Extra bijzonder is dat deze badkamer ons enorm helpt om mijn moeder optimaal te ondersteunen na haar komende heupoperatie. Wij zijn Zwaluw Comfortsanitair zeer dankbaar voor het vakwerk en de aandacht voor onze situatie. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan!

Jean-Pierre Eeckhout

Zeer bekwame verkoper die weet waarover hij spreekt.

Vera waeyaert

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer professionele aanpak van het project , vriendelijke man , in een wip was het plan klaar , heeft tip van subsidie gegeven op een correcte manier , onmiddellijke bespreking van het plan , was niet uit op kosten maken . Een puntje tot nadenken : Facturen en contactadres worden nog steeds op een verkeerde naam gezet , zelfs na herhaaldelijk aandringen …!

Zwaluw Comfortsanitair NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zwaluw Comfortsanitair NL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.9/10
  • checkEerste review geschreven op 14 juli 2016

Zwaluw Comfortsanitair NL

Veilig Douchen de Specialist in Veilig Douchen. Wij hebben inmiddels al meer dan 25.000 douches geplaatst. Wij zijn erg blij met het resultaat en de klanttevredenheid. Veel van onze klanten zijn erg blij met onze oplossing en kunnen hierdoor langer en veilig thuis blijven wonen. Wel merken wij dat op review sites vaak degene reageren waar het helaas wel is mis gegaan. Wij proberen dit zo goed mogelijk op te lossen en er voor te zorgen dat iedereen tevreden is. Mochten er problemen zijn neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 0800-0200962. Met vriendelijke groet, Team Zwaluw

Nijverheidsweg 25

Jacqueline

Fam. van't Hof

Otto

Geert Pieters

Zeer vlot en juiste informatie,kijken uit voor volgende renovatie!

Nel Verlaan

Toon Oomen

G.Elzinga

marianne pot

Fenny Bloemink

Jean-Pierre Eeckhout

Zeer bekwame verkoper die weet waarover hij spreekt.

Vera waeyaert

Zwaluw Comfortsanitair NL heeft de volgende resultaten bereikt: