Informatievoorziening op onze bedrijfswebsite
8.2/10
Totaaladvies en uitvoering

Arembe

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Dit is gewoonweg een dievenbende!!

B. Vd Kuilen

Zeer tevreden met onze badkamer

G. de Groot

Topservice en prachtige kwaliteit. Zwaluw Comfortsanitair denkt mee en levert perfect werk. Zeer tevreden!

H. Bisperink

Zwaluw Comfortsanitair heeft onze verwachtingen echt overtroffen. Vanaf het eerste gesprek werd er goed meegedacht over indeling, stijl en comfort. Geen verkooppraatjes, maar eerlijk advies en duidelijke uitleg. De kwaliteit van de materialen is top en alles werd netjes en volgens planning geleverd. Je merkt aan alles dat hier vakmensen werken met passie voor het product en voor de klant. Wij genieten elke dag van onze nieuwe badkamer.

M. Nijholt

Goede service en snelle plaatsing. Dankzij Veilig Douchen voelt de badkamer een stuk veiliger en comfortabeler.

J. Schoustra

Zeer tevreden over Veilig Douchen. De installatie was snel en netjes, en het resultaat voelt meteen veilig en comfortabel aan. De monteurs waren vriendelijk en dachten goed mee. Fijn om weer met een gerust hart te kunnen douchen. Zeker een aanrader!

M. Bothe

Zeer tevreden over Zwalu Comfortsanitair. Deskundig advies, duidelijke communicatie en een perfecte montage. Afspraken worden nagekomen en alles wordt netjes afgewerkt.

Marieke

Van begin tot eind een hele fijne ervaring met Zwalu Comfortsanitair. Vanaf het eerste adviesgesprek werd er goed geluisterd naar onze wensen en kregen we eerlijk en deskundig advies. Geen verkooppraatjes, maar duidelijke uitleg over mogelijkheden, kwaliteit en prijs.

van Kesteren

Uitstekende service en kwaliteit! Zwaluw Comfort Sanitair heeft ons perfect geholpen bij het vernieuwen van de badkamer. Duidelijke communicatie, vakkundige plaatsing en een prachtig eindresultaat. We genieten elke dag van het comfort.

Fam Molendijk

Zeer tevreden over Zwaluw Comfort Sanitair. Van advies tot installatie liep alles soepel en professioneel. Er werd goed meegedacht over comfort en praktische oplossingen. De monteurs werkten netjes en kwamen afspraken keurig na. Absoluut een aanrader!

G.v.Asseldonk

SterSterSterSterLege ster

Ik neem mijn eerste review (april 2025) terug. Die makkers hebben er bij nader inzien en ervaring een zootje van gemaakt. De ervaring met de drie Turkse mannen van afgelopen week is bijzonder positief. Ze verbaasden zich over de fouten die de eerste ploeg gemaakt had en hebben alles naar alle tevredenheid hersteld. Nu de glasdeur in de douche nog...

J.W. Francken

Duidelijke offerte, geen verborgen kosten en alles volgens planning. De nieuwe badkamer is prachtig geworden

Antwoord Zwaluw Comfortsanitair

Hartelijk dank voor uw positieve review! Geweldig om te horen dat de offerte duidelijk was, alles volgens planning is verlopen en dat u zo blij bent met het eindresultaat. Dat is precies waar we naar streven. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Zwaluw Comfort Sanitair

L. Kamstra

Hele prettige ervaring gehad. Vanaf het ontwerp tot de oplevering voelde alles professioneel aan.

Antwoord Zwaluw Comfortsanitair

Hartelijk dank voor uw mooie review!

H.J. Ederveen

Voor onze verbouwing hebben we verschillende bedrijven gesproken, maar Zwaluw Comfort Sanitair sprong er met kop en schouders bovenuit. Geen verkooppraatjes, maar eerlijk advies en duidelijke prijzen. De installatie verliep soepel en het was merkbaar dat de monteurs echte vakmensen zijn. Heel tevreden!

Antwoord Zwaluw Comfortsanitair

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat wij er voor u uitsprongen tussen de andere bedrijven. We vinden het belangrijk om eerlijk advies te geven en transparant te zijn in onze prijzen, dus het is geweldig dat u dat zo heeft ervaren. Ook uw compliment over onze monteurs waarderen we enorm zij zetten zich dagelijks in voor vakmanschap en kwaliteit. We zijn blij dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Zwaluw Comfort Sanitair

H. Bouwmeester

Zwaluw Comfort Sanitair heeft onze badkamer vernieuwd en het hele proces was van begin tot eind uitstekend. Ze denken mee, komen met slimme oplossingen en werken met materialen van hoge kwaliteit. De communicatie is altijd helder en afspraken worden nagekomen. Het eindresultaat is modern, strak en precies zoals we wilden. Absolute aanrader!

Antwoord Zwaluw Comfortsanitair

Hartelijk dank voor uw fantastische review! Wat mooi om te horen dat het hele traject, van advies tot oplevering zo soepel en naar wens is verlopen. We vinden het belangrijk om mee te denken, heldere communicatie te bieden en te werken met hoogwaardige materialen, dus uw feedback betekent veel voor ons. Geweldig dat het eindresultaat precies is geworden zoals u had gehoopt. We waarderen uw aanbeveling enorm! Met vriendelijke groet, Zwaluw Comfort Sanitair

Geantwoord op

Zwaluw Comfortsanitair verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zwaluw Comfortsanitair heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8/10
  • checkEerste review geschreven op 14 juli 2016

Zwaluw Comfortsanitair

Veilig Douchen de Specialist in Veilig Douchen. Wij hebben inmiddels al meer dan 25.000 douches geplaatst. Wij zijn erg blij met het resultaat en de klanttevredenheid. Veel van onze klanten zijn erg blij met onze oplossing en kunnen hierdoor langer en veilig thuis blijven wonen. Wel merken wij dat op review sites vaak degene reageren waar het helaas wel is mis gegaan. Wij proberen dit zo goed mogelijk op te lossen en er voor te zorgen dat iedereen tevreden is. Mochten er problemen zijn neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 0800-0200962. Met vriendelijke groet, Team Zwaluw

Nijverheidsweg 25

3899 AD Zeewolde

Informatievoorziening op onze bedrijfswebsite
7.8/10
8.2/10
Totaaladvies en uitvoering

Arembe

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Dit is gewoonweg een dievenbende!!

B. Vd Kuilen

G.v.Asseldonk

J.W. Francken

L. Kamstra

Antwoord Zwaluw Comfortsanitair

Hartelijk dank voor uw mooie review!

H.J. Ederveen

H. Bouwmeester