Thomas

SterSterSterLege sterLege ster

Overal vriendelijk in contact en behulpzaam. Echter zijn er links en rechts wat kansen gemist of zijn vergeten te bespreken waardoor mijn ex partner en ik zelfs financiële impact hebben.

Jeff

Eerste gesprek met mediator was prettig en open. Tevens werd er ook naar het financieel gekeken en meegedacht. Er werd geen partij gekozen en zijn we als beide partijen goed uit elkaar gegaan door de juiste begeleiding.

Hossein

Het werk werd zeer zorgvuldig en nauwgezet uitgevoerd.

A

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Mediation prima, deskundigheid over wettelijke regels minder

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor het delen van je ervaring met Zorgeloosch. Wat vervelend dat je de deskundigheid op deze manier hebt ervaren. We zouden graag in gesprek met je gaan hierover. Mocht je dit wensen, zou je dan contact op willen nemen via klanten@zorgeloosch.nl?

Jeroen

fijne partij waarbij persoonlijk contact, duidelijke communicatie en korte lijnen centraal staan

Jolien

Naast een fijn mediation-traject bij Zorgeloosch wil ik graag ook nog even expliciet de financiële mensen noemen (in mijn geval Benjamin en Berdien). Vanaf dag 1 wisten we al enigszins waar we financieel aan toe waren. Het team werkt zeer nauw samen, is betrokken en werkt snel. Ze hebben me zeer goed op de hoogte gehouden. Hierdoor is een niet fijn en eenvoudig traject positief afgesloten.

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Wat ontzettend fijn om te horen dat je de dienstverlening van Zorgeloosch, en dan met name Benjamin en Berdien, zo hebt ervaren. Bedankt voor je mooie, uitgebreide review.

Davy Kloppenburg

Ik ben goed en duidelijk geholpen

Lido

Duidelijke stap voor stap hulp in het gehele proces. Fijn dat dit uit handen wordt genomen.

Wendy

Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn samenwerking met Zorgeloosch. Mediator Wim, financieel adviseur Danny en Esmee hebben mij de afgelopen maanden op een deskundige, betrokken en persoonlijke manier begeleid. Wat ik vooral prettig vond, was het snelle schakelen en de korte lijnen. Er werd goed naar mij geluisterd en ik kreeg steeds duidelijke uitleg en advies. De ervaring en deskundigheid van het team gaven mij veel vertrouwen en zorgden ervoor dat ik mij goed begeleid voelde. Ook de handige digitale omgeving vond ik erg prettig. Alles was overzichtelijk en makkelijk terug te vinden, wat het hele proces een stuk eenvoudiger maakte. Kortom: een professionele en persoonlijke begeleiding, met veel aandacht voor mij als klant. Ik kan Zorgeloosch dan ook zeker aanbevelen!

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je uitgebreide review, wat fijn om te lezen dat je de begeleiding van Danny, Esmee en Wim op deze manier hebt ervaren!

Albert Ellinger

Goed en met zorg begeleid.

Bedankt voor je review!

J.K.

Een scheiding brengt ontzettend veel met zich mee en vooral de hypotheek heeft mij veel stress en onzekerheid gegeven. Gelukkig kwam ik bij Zorgeloosch terecht en ben ik daar ontzettend goed en persoonlijk doorheen geholpen. Vooral Marco Fijlstra wil ik heel graag persoonlijk bedanken. Ik heb gedurende het traject veel contact met hem gehad en hij heeft mij echt warm, geduldig en oprecht betrokken door dit hele proces heen geholpen. Hij reageerde altijd snel, was duidelijk in zijn uitleg en nam echt de tijd voor mijn vragen. Ook wanneer ik onzeker was of iets spannend vond, wist hij mij gerust te stellen en dacht hij echt met mij mee. Dat persoonlijke contact heeft voor mij ontzettend veel betekend. Je voelt bij Marco niet dat je zomaar één van de vele klanten bent, maar dat hij echt betrokken is en ervoor wil zorgen dat het goed komt. Ook Jolanda de Lange wil ik graag bedanken. Zij was altijd snel, duidelijk en vriendelijk in haar communicatie en heeft mij ook heel fijn geholpen. Na zoveel jaren van stress en onzekerheid rondom mijn scheiding en woning, betekent het ontzettend veel dat ik nu eindelijk het gevoel heb dat er licht aan het einde van de tunnel is. Marco, Jolanda, Waas en het hele team van Zorgeloosch: ontzettend bedankt voor jullie betrokkenheid, geduld, snelheid en vooral de warme manier waarop jullie mij hebben geholpen. Ik ben jullie daar echt dankbaar voor en zou Zorgeloosch zeker aanbevelen!

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Wauw, wat een ontzettend mooie review! Ook namens Jolanda, Marco en Swaas hartelijk bedankt.

J

Prima en duidelijke begeleiding in een toch al lastige tijd. Het bespaart hierdoor veel andere bijkomende zorgen.

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Wat fijn om te lezen, bedankt voor het delen van je ervaring met Zorgeloosch!

Jannie Nederhand

Goede ervaring, snel persoonlijk en toch objectieve en vooral heel duidelijk over de procedure .

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Bedankt voor je review, goed om te lezen dat je de begeleiding op deze manier hebt ervaren!

Jannie Nederhand en Ulf ozinga

Goede ervaring. Snel en vooral heel duidelijk over de hele procedure.

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Goed om te lezen, dank voor je review!

W. Boom

Duidelijke communicatie. Houdt de belangen van beide partijen goed in het oog.

Geantwoord op

Zorgeloosch Scheiden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zorgeloosch Scheiden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 4 mei 2015

Zorgeloosch Scheiden

Zorgeloosch Scheiden Als je uit elkaar gaat is dat niet wat je had verwacht toen jullie je relatie begonnen. Het is geen fijne periode in je leven en uiteindelijk wil je zo goed mogelijk weer de draad oppakken. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk af te zetten in de volgende fase van je leven. Door alles goed te regelen voor jou, je ex-partner en de kinderen. Voor, tijdens en na het uit elkaar gaan. Zorgeloosch maakt het uit elkaar gaan zorgelozer. Onze missie: iedereen verdient een nieuwe kans op geluk.

Oranjelaan 1

3862 CX Nijkerk

Thomas

SterSterSterLege sterLege ster

Jeff

Hossein

Het werk werd zeer zorgvuldig en nauwgezet uitgevoerd.

A

Ik ben goed en duidelijk geholpen

Lido

Wendy

Albert Ellinger

Goed en met zorg begeleid.

Bedankt voor je review!

J.K.

J

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Wat fijn om te lezen, bedankt voor het delen van je ervaring met Zorgeloosch!

Jannie Nederhand

Jannie Nederhand en Ulf ozinga

Goede ervaring. Snel en vooral heel duidelijk over de hele procedure.

Antwoord Zorgeloosch Scheiden

Goed om te lezen, dank voor je review!

W. Boom

Duidelijke communicatie. Houdt de belangen van beide partijen goed in het oog.

Zorgeloosch Scheiden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10