9.2 /10

checkbox97% beveelt Zibrowebshop.com aan!

Hans Reintjens

Snelle reactie

Snelle levering met het juiste product

Kevin Timmermans

Na levering waren er 2 dingen niet helemaal goed gegaan maar gelukkig goed geholpen door de klantenservice en het is gelijk super netjes opgelost dus al met al toch erg tevreden.

Problemen goed en netjes opgelost

Antwoord Zibrowebshop.com

Goedemorgen Kevin, Wanneer u tevreden bent zijn wij dit ook. Dank voor uw geplaatste review en dit mooie rapportcijfer! We wensen u een fijne dag toe. Groet, Team Zibrowebshop.com

Joop Wanders

informatie duidelijk

Antwoord Zibrowebshop.com

Goedemorgen Joop, Wauw, wat een mooi cijfer. Goed te horen, daar doen wij het voor. Een fijne dag en graag tot een volgende keer! Groet, Team Zibrowebshop.com

Patrick Houppermans

Eerste kachel was beschadigd geleverd maar dit werd zeer professioneel en netjes opgelost

Antwoord Zibrowebshop.com

Goedemorgen Patrick, Fijn te horen dat het naar volle tevredenheid is opgelost. Dit vinden wij ook zeer belangrijk. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en een fijne dag. Graag tot ziens. Groeten, Team Zibrowebshop.com

mam van minnen-westerhof

Snelle service en levering

Prima brandstof en de zibro laserkachel

Johan Blauw

Prima bedrijf

Goede site

Antwoord Zibrowebshop.com

Goedemorgen Johan, Dank u voor uw review! Dat doet ons goed te horen. Graag tot een volgende keer. Vriendelijke groeten, Team Zibrowebshop.com

Sandra Meissen

SterSterSterSterLege ster

Zibro kachel gekocht combinatie deal alleen batterij die erbij geleverd worden passen niet in de kachel

. Levering was wel snel. Ook snelle reactie na opmerking betreffende de geleverde batterijen

Jantina Zoetbrood-Olijve

Paul Vandersnickt

Bereikbaarheid, efficiëntie en vriendelijkheid

Antwoord Zibrowebshop.com

Goedemiddag Paul, Dank voor de review! Het is uiteindelijk goed gekomen met de levering en daar zijn wij ook heel blij mee! Graag tot een volgende keer en we wensen u een fijne avond toe. Met vriendelijke groeten, Team Zibrowebshop.com

Steenbergen, OsmoTechnics B.V.

telefonisch en via de site goed geholpen

snelle en correcte levering

John

Altijd heel snelle levering, contact met klantendienst is super, zoeken actief mee naar een oplossing. Top!

Snelle levering ook naar België, Sterke klantendienst.

Boele.schreuder

Prima geholpen klant vriendelijk

Alles snel geleverd

Antwoord Zibrowebshop.com

Goedemiddag Boele, Bedankt voor de geplaatste reviews! Daar zijn wij blij mee. Goed te horen dat het inmiddels helemaal gelukt is met het installeren van de gevelkachel en de juiste doorvoer. We zien u graag eens terug! Een prettige dag verder en nog veel plezier gewenst met de aankoop. Vriendelijke groeten, Team Zibrowebshop.com

Hans Tragter

makkelijke webshop

Antwoord Zibrowebshop.com

Goedemiddag Hans, Bedankt voor deze review en de topscore. Daar doen wij het voor! Graag tot ziens. Groeten, Team Zibrowebshop.com

Eddy Reubsaet

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik wil een kachel retourneren maar dat wordt geweigerd door jullie

De telefoon niet opnemen!

J. Bol

Snelle en vriendelijke afhandeling van vragen

Geringe wachttijd telefonische contacten en snelle respons

Zibrowebshop.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Zibrowebshop.com heeft de volgende resultaten bereikt:

Steenbergen, OsmoTechnics B.V.

telefonisch en via de site goed geholpen

snelle en correcte levering

John

Snelle levering ook naar België, Sterke klantendienst.

Boele.schreuder

Prima geholpen klant vriendelijk

Alles snel geleverd

Hans Tragter

makkelijke webshop

Eddy Reubsaet

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik wil een kachel retourneren maar dat wordt geweigerd door jullie

De telefoon niet opnemen!

J. Bol

Snelle en vriendelijke afhandeling van vragen