L de Jong
tevreden over de service
100% beveelt Dé Witgoed Specialist WAS aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist WAS aan!
tevreden over de service
Heel tevreden. Inbouwkoelkast is door de monteur vakkundig helemaal klaar voor gebruik geïnstalleerd.
Altijd top
Topbedrijf
Super geholpen ,er werd meegedacht, en goed advies gegeven
super
goed geholpen, goede uitleg en optijd gebracht zoals afgesproken perfect.
Prima ervaring
Snel geholpen storing aan huis opgelost door vakkundige monteur.
snel, service gericht en kennis
Vlotte communicatie, scherp geprijsd, prettige opstelling van de mensen die er werken, servicegericht.
Geweldig
Prima, wichteste moat noch komme
Eerlijk advies, service zonder gedoe, staat altijd klaar met een glimlach!
Dé Witgoed Specialist WAS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist WAS heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist WAS
Zwettestraat 9
8912AH Leeuwaarden
Altijd top
Topbedrijf
Super geholpen ,er werd meegedacht, en goed advies gegeven
super
goed geholpen, goede uitleg en optijd gebracht zoals afgesproken perfect.
Prima ervaring
Snel geholpen storing aan huis opgelost door vakkundige monteur.
snel, service gericht en kennis
Geweldig
Prima, wichteste moat noch komme
Eerlijk advies, service zonder gedoe, staat altijd klaar met een glimlach!
Dé Witgoed Specialist WAS heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist WAS