9.2 /10

checkbox97% beveelt Warmteservice.nl aan!

Zibi

De service is uitstekend. Ik ben er erg blij mee.

Uitstekend service, vriendelijkheid.
Blijven op zelfde niveau.👍

Piet

Het is makkelijk dat je een berichtje krijg als de materialen klaar staan

Materialen kennis

M joosse

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed allen jammer dat je mail krijgt dat je bestelling gereed staat ,maar als je er om komt dat ze dan alles nog bij elkaar moeten zoeken.

Idem antwoord
Weet niet kom er niet zo vaak

Dirk van Thienen

Prima service ,erg duidelijk fijne hulp bij de keuze

Vakmanschap aan de ander kant van de Bali ook via de chat heel goed .geholpen en geadviseerd

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Dirk, Bedankt voor je mooie reactie! Fijn om te horen dat je onze service als duidelijk hebt ervaren en dat je goed bent geholpen bij het maken van de juiste keuze. Daar doen we het voor! Warmteservice Klantenservice

SterSterSterHalve sterLege ster

Bestelling was met een dag aanwezig op de de vestiging. Toen ik het kwam halen bleek de buizen uit de bestelling aan iemand anders verkocht. De man achter de balie heeft deze op zaterdag thuis bezorgd. Prima opgelost.

Antwoord Warmteservice.nl

Beste John, Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide feedback! Fijn dat de bestelling snel binnen was en dat het probleem met de buizen zo netjes is opgelost door onze collega. We denken graag met je mee! Warmteservice Klantenservice

Rob Segaar

ik ben zeer tevreden over de kennis en klant vriendelijkheid van alle medewerkers ik ben geweldig geholpen en zelfs toen ik zelf iets verkeerd bij ze besteld had wert dat keurig geruild voor de juiste thermostaat met omvormer dit maal. Ronduit geweldige winkel.

Géén
Kennis en klant gerichtheid.

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Rob, Bedankt voor je uitgebreide en mooie reactie! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de kennis en klantvriendelijkheid van onze medewerkers. Fijn dat het ook netjes is opgelost toen er iets verkeerd besteld was. Daar doen we het voor! Warmteservice Klantenservice

Breeveld-Braaf

Snelle levering 👍🏽

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Breeveld -Braaf, Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd 😊 Warmteservice Klantenservice

T bakker

Goed snel professioneel en goedkoop

Goed snel goedkoop professioneel Snelle service

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Bakker, Wat goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Snel, professioneel en scherp geprijsd – bedankt voor je mooie feedback! Warmteservice Klantenservice

Jan

SterSterSterSterLege ster

Goede en duidelijke site en communicatie verloopt goed. Er wordt gebeld wanneer levering mogelijk is en je kunt dan samen de juiste dag bepalen. Kort daarvoor krijg je nog een mail met een ± tijd van levering. Top service dus!

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Jan, Bedankt voor je uitgebreide en mooie feedback! Fijn om te horen dat je onze website als duidelijk ervaart en dat de communicatie rondom de levering goed verloopt. Samen een bezorgmoment afstemmen en je daarna nog even informeren, daar doen we het voor! Warmteservice Klantenservice

Andries

PRIMA ! Snel het juiste item op de website gevonden en afgehaald in de shop. Vriendelijk behulpzame medewerkers in Breda!

Overzichtelijke webshop Duidelijke communicatie mbt levertijd/levering Snelle levering Goede prijs Vriendelijk personeel
Geen...

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Andries, Wat leuk om te lezen dat alles zo goed ging! Snel gevonden op de website en prettig geholpen in de shop, daar doen we het voor. We geven je compliment door aan onze collega’s in Breda! Warmteservice Klantenservice

M Schepers

Zeer klantvriendelijk, kraan met toebehoren conform opgave, top.

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Schepers, Bedankt voor je mooie reactie! Fijn om te horen dat alles conform verwachting was en dat je onze klantvriendelijkheid zo waardeert. Daar doen we het voor! Warmteservice Klantenservice

jan

super

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Jan, Bedankt voor je reactie! Super om te horen dat je zo tevreden bent 😊 Warmteservice Klantenservice

Liontech-solar

Echt super goed, medewerkers met kennis en behulpzaam.

Altijd behulpzaam
Telefonisch bereikbaarheid. Niet standaard bellen. Ik ben ook slecht bereikbaar als ik bij een klant sta.

Antwoord Warmteservice.nl

Beste, Bedankt voor je mooie reactie! Geweldig om te horen dat je onze medewerkers als deskundig en behulpzaam hebt ervaren. Daar doen we het voor! Warmteservice Klantenservice

Marco de Jong

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima ervaring echt. Snelle levering ook, en fijn dat de spullen op de lokale vestiging op te halen waren.

Snelheid en de mogelijkheid de bestelde items lokaal af te halen, prettig geholpen ook op de lokatie zelf.

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Marco, Fijn dat je zo tevreden bent! Mooi dat je de snelle levering en het afhalen op de vestiging als prettig hebt ervaren. Graag tot de volgende keer! Warmteservice Klantenservice

John

Vanmorgen vanuit Uithoorn, op het Keurenplein, een staande toiletpot met achter aansluiting en verhoogd opgehaald. De medewerker Ryan, vertelde dat de enige toiletpot van dit type alleen bij hun direct leverbaar was en dat hij eigenlijk al op retour fabrikant stond. Terplaatse zeer beleefd geholpen, uitleg gekregen, pot in de auto gezet en nog een zakje potschroeven erbij. HULDE voor Ryan en warmteservice en ook de Helpdesk welke WS gebruikt, is fijn zaken doen!! John uithoorn 1-6-26

Service van vwb Keurenplein Amsterdam, Ryan!

Warmteservice.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Warmteservice.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 november 2014

Warmteservice.nl

Warmteservice levert een groot assortiment aan warmtepompen, cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, installatiemateriaal, elektra, zonnepanelen, laadpalen, airconditioning, ventilatie en dakbedekking aan installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers. Het familiebedrijf wil met haar aanbod van zowel duurzame als traditionele oplossingen de hele markt goed bedienen. Om die reden kunnen klanten hun producten ook bestellen op warmteservice.nl. De website helpt klanten bovendien met vele handige tools, waaronder keuzehulpen voor warmtepompen, cv-ketels en cv-ketelonderdelen, zonnepanelen en laadstations. Warmteservice heeft meer dan 500 medewerkers, 86 vestigingen verspreid door heel Nederland en een hoofdkantoor in Amsterdam.

Van Slingelandtplein 1

1051 DD Amsterdam

Zibi

De service is uitstekend. Ik ben er erg blij mee.

Uitstekend service, vriendelijkheid.

Dirk van Thienen

Prima service ,erg duidelijk fijne hulp bij de keuze

Rob Segaar

Géén
Kennis en klant gerichtheid.

Breeveld-Braaf

SterSterSterSterLege ster

Andries

Geen...

M Schepers

Zeer klantvriendelijk, kraan met toebehoren conform opgave, top.

jan

super

Liontech-solar

Echt super goed, medewerkers met kennis en behulpzaam.

Altijd behulpzaam

Marco de Jong

John

Service van vwb Keurenplein Amsterdam, Ryan!

Warmteservice.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10