9.2 /10

checkbox97% beveelt Warmteservice.nl aan!

Guman

Mn bestelling stond klaar en werd meteen geholpen.

Smit

Netjes en snel geleverd

Johan Huizer

Altijd handig om de juiste spullen te kunnen krijgen, hier kan de rommel bij de bouwmarkt niet tegenop.

Je krijgt de juiste antwoorden.

Prima!

Rene

Prima service en supersnelle levering

Supersnelle levering

De Hoop

Goede ervaring. Dag van tevoren makkelijk online besteld en de volgende dag opgehaald.

Telefonische bereikbaarheid zou beter kunnen.
Snelle levertijd. Vriendelijke mensen.

Ger

Snel besteld, snel en goed verpakt in huis en voordelig.

chevy van de zilver

Ik ben ontzettend tevreden over Warmteservice Haarlem. Het is echt een topbedrijf! Ik haal hier bijna dagelijks mijn cv-ketels en toebehoren, en word altijd vriendelijk ontvangen. Er staat altijd een lekker bakje koffie klaar en het personeel is vrolijk en behulpzaam. Als ik vragen heb of ergens niet uitkom, nemen ze de tijd om mee te denken en helpen ze me verder. Er is eigenlijk altijd wel een oplossing. Kortom: uitstekende service, deskundig personeel en een fijne sfeer. Absoluut een aanrader!

het is sterk

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Chevy, Dank je wel voor je uitgebreide en enthousiaste bericht. Fijn om te horen dat je Warmteservice Haarlem als een topbedrijf ervaart en dat je hier dagelijks prettig wordt geholpen. Mooi dat je onze service, deskundigheid en de fijne sfeer zo waardeert. Warmteservice Klantenservice

Robert

prima!

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Robert, Dank je wel voor je bericht. Fijn om te horen dat alles prima was. Warmteservice Klantenservice

T B

Goede dienst. Netjes verpakt en snel verstuurd

Antwoord Warmteservice.nl

Beste, Dank je wel voor je bericht. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, de verpakking en de snelle verzending. Warmteservice Klantenservice

Rijskamp

SterSterSterLege sterLege ster

prima geleverd volgens bestelling

Heeft bijna alles
Veel gedoe met post nl die houd zich niet aan de afspraak.is niet de eerste keer.

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Rijskamp, Dank je wel voor je bericht. Fijn om te horen dat alles prima is geleverd en volgens bestelling is verlopen. Warmteservice Klantenservice

at

SterSterSterSterLege ster

Erg vriendelijk en professioneel, dacht echt mee, heel anders aande telefoon(kort af). Dus top aan de balie

Aan balie was erg behulpzaam, top
Aan de telefoon iets meer geduld

Antwoord Warmteservice.nl

Beste At, Dank je wel voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je aan de balie vriendelijk en professioneel bent geholpen en dat er echt met je is meegedacht. Jammer dat het telefonisch contact anders is ervaren, dit nemen we zeker mee. Warmteservice Klantenservice

Dirk

Snel geleverd en keurig verpakt

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Dirk, Goed om te lezen dat alles vlot is geleverd en keurig was verpakt. Bedankt voor je feedback! Warmteservice Klantenservice

Samuel

Snelle levering en goede kwaliteit!

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Samuel, Dank je wel voor je bericht. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de goede kwaliteit. Warmteservice Klantenservice

Raymond

Goed.alles volgens afspraak

Snelle actie en reactie

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Raymond, Goed om te lezen dat alles naar wens is gegaan en afspraken zijn nagekomen. Bedankt voor je feedback! Warmteservice Klantenservice

Geantwoord op

Warmteservice.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Warmteservice.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 november 2014

Warmteservice.nl

Warmteservice levert een groot assortiment aan warmtepompen, cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, installatiemateriaal, elektra, zonnepanelen, laadpalen, airconditioning, ventilatie en dakbedekking aan installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers. Het familiebedrijf wil met haar aanbod van zowel duurzame als traditionele oplossingen de hele markt goed bedienen. Om die reden kunnen klanten hun producten ook bestellen op warmteservice.nl. De website helpt klanten bovendien met vele handige tools, waaronder keuzehulpen voor warmtepompen, cv-ketels en cv-ketelonderdelen, zonnepanelen en laadstations. Warmteservice heeft meer dan 500 medewerkers, 86 vestigingen verspreid door heel Nederland en een hoofdkantoor in Amsterdam.

Van Slingelandtplein 1

1051 DD Amsterdam

Guman

Mn bestelling stond klaar en werd meteen geholpen.

Smit

Netjes en snel geleverd

Johan Huizer

Je krijgt de juiste antwoorden.

Prima!

Rene

Prima service en supersnelle levering

Supersnelle levering

De Hoop

Telefonische bereikbaarheid zou beter kunnen.
Snelle levertijd. Vriendelijke mensen.

Ger

Snel besteld, snel en goed verpakt in huis en voordelig.

chevy van de zilver

Aan de telefoon iets meer geduld

Dirk

Snel geleverd en keurig verpakt

Samuel

Snelle levering en goede kwaliteit!

Raymond

Goed.alles volgens afspraak