anonymous
Ga zo door
- Wat viel u in positieve zin op?
- Heeft wat lang geduurd, maar alles is goed gekomen.
- Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
- Goede firma
Ga zo door
Bij het plaatsen van de ventilatie was er een fout gemaakt met welk ventilatiesysteem gebruikt moest worden, slordigheid.
- Betere communicatie van opdrachten naar externe partijen en ook naar de klant! - Vakmensen sturen die kennis van zaken hebben - meedenken over een oplossing - juist factureren (nu werd ik opgezadeld met factuur van storingsdienst terwijl ik die niet gebeld hebt maar de monteur zelf) - toen extern bedrijf geweest is voor luchtkanaal reinigen hebben ze uiteindelijk geen werkzaamheden verrichten vanwege flexibele buizen waar ze niet mee mochten werken. Het was fijn geweest als Volta gebeld of gemaild had zodra ze hiervan op de hoogte gesteld waren. - factuur moet ik nog ontvangen hoop dat dit goed gaat… Kortom zeer ontevreden over de gang van zaken!!!
Eerst inventariseren in plaats van direct een monteur sturen. Daadkwachtig personeel met stand van zaken en duidelijke afspraken. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens.
Kennis telefoonpersoneel moet beter.
Nvt
Duidelijker communiceren over de uitvoerende werkzaamheden. Afspraken nakomen, klanten bij klachten terugbellen,maandag alweer gebeld, werd ons beloofd diezelfde dag of uiterlijk dinsdag teruggebeld te worden, vandaag vrijdag en nog steeds niks gehoord
Zo houden
Afspraken nakomen en niet zelf regels verzinnen of totaal buitenproportionele bedragen vragen
Niets
Prima zo
biet een compleet offerte aan incl afstandbediening die er later nog bij komt.
Volta NXT Ventilatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Volta NXT Ventilatie heeft de volgende resultaten bereikt:
Ga zo door
Kennis telefoonpersoneel moet beter.
Nvt
Zo houden
Niets
Prima zo
biet een compleet offerte aan incl afstandbediening die er later nog bij komt.
Volta NXT Ventilatie heeft de volgende resultaten bereikt: