T. Lamers
Over het algemeen kundig vakmanschap
keurige ,behulpzame medewerker storing verholpen.
Snel service
X
Snel en degelijk. Concurerend.
Expertise bij monteur goed.
Snelle service en een ervaren monteur. Wist meteen wat et kapot was. En direct gerepareerd.
Altijd goed!
Zeer goed
Na het melden van een storing word je netjes te woord gestaan en komt een monteur zo snel als mogelijk is jouw kant op.
Snel geholpen, medewerker wist waar hij mee bezig was
Snelle service!
Snel, vriendelijk ,behulpzaam
Volta NXT Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Volta NXT Storing heeft de volgende resultaten bereikt:
Over het algemeen kundig vakmanschap
keurige ,behulpzame medewerker storing verholpen.
Snel service
X
Snel en degelijk. Concurerend.
Expertise bij monteur goed.
Altijd goed!
Zeer goed