Bekwaamheid van de monteurs van Volta Limburg

P. Lemmens

kundige en vriendelijke monteurs. keurige installatie

G. Huberts

SterSterSterSterLege ster

Installatie van de CV en hybride warmtepomp is zeer deskundig en bijzonder netjes uitgevoerd. Het enige wat ik heb gemis is een uitleg over de werking van beide ketels en de thermostaat.

J. WOUTERS

Alles heel relax verlopen, goed en netjes gewerkt vriendelijk. Monteurs waren mooi op tijd volgens afspraak. Dikke tien, zeker een aanrader.

J. Van Der Wielen

Nette fatsoenlijke goede monteurs, die alles fijn opgeruimd hebben

wil custers

SterSterSterSterLege ster

tevreden, echter mijn " ervaring " is slechts enkele weken oud.

Anonymous

Zeer tevreden altijd vriendelijk cn werken netjes.

Anonymous

Goed ze weten precies wat ze moeten doen.

Anonymous

Kregen van medewerker voldoende informatie over de voordelen en nadelen van de aanschaf van een hybride warmtepomp tov een airco waardoor we de beslissing voor een hybride warmtepomp hebben gemaakt , plaatsing was binnen 2 dagen geregeld , waren fijne monteurs die ook nog voldoende uitleg over werking en zo uitlegden.

Goede voorlichting en uitvoering

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Slechte administratie en communicatie. Installatie ging goed

Zie verder op in de enquete

Gewoon heel tevreden

Volta NXT cv-ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Volta NXT cv-ketels heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 10 november 2016

Volta NXT cv-ketels

Volta NXT is in ruim 20 jaar uitgegroeid tot dé verantwoorde energiespecialist van Limburg. Samen met Essent zetten we ons dagelijks in om warmte en comfort in de huizen van ruim 114.000 Limburgers te garanderen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel of naar andere energiebesparende producten, wij denken graag met u mee over de oplossing die het beste aansluit op uw persoonlijke situatie en voorzien u graag van een vrijblijvend en merkonafhankelijk advies.

Fahrenheitweg 22

J. Van Der Wielen

Nette fatsoenlijke goede monteurs, die alles fijn opgeruimd hebben

wil custers

SterSterSterSterLege ster

tevreden, echter mijn " ervaring " is slechts enkele weken oud.

Anonymous

Zeer tevreden altijd vriendelijk cn werken netjes.

Anonymous

Goed ze weten precies wat ze moeten doen.

Goede voorlichting en uitvoering

SterSterHalve sterLege sterLege ster