Chris V
bezeik je klanten niet met onzin op het gebied van contracten.
- Wat viel u in positieve zin op?
- de monteur over de vloer, vakman
- Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
- Buiten de monteur om, een zeer incompetent en onprofessionele organisatie. De klantenservice heeft geen verstand van zaken. ik heb een CV-ketel die enkel Sanitair Warm Water verzorgd (SWW). Deze wilde ik in contract. Mijn huis wordt verwarmt door een All-Electric warmtepomp die ernaast hangt. Deze wil ik niet in contract. De monteur meldde dat hij er niet aan kan werken en dat een STEK-monteur moest komen omdat beide systemen met elkaar verbonden zijn. (Dit is welliswaar met kogelkranen ertussen, een backup voor als de WP het niet zou doen). Dit betekende later dat ik de warmtepomp ook bij hen in contract zou moeten nemen. Besloten om beide systemen van elkaar te scheiden (fysiek), ze hangen nu gewoon naast elkaar, los van elkaar. Maar toch behoud Volta zich er toch aan dat ik dus voor de warmtepomp een contract moet nemen! (!) Dus ondanks dat je de installatie aanpast naar de voorwaarden/richtlijnen, van hen zelf, dwingen ze je iets af wat je niet wilt. Ze snappen zelf niet waarmee ze bezig zijn. Hypothese: Als de systemen fysiek gescheiden van elkaar waren geweest vóór de monteur was geweest, was er niks aan de hand geweest.