Anton
Goed, maar zou kunnen kijken naar wat mindere rente misschien haal je nog meer klanten binnen.
- Product of service:
- Evaluatie dienstverlening
Zorgeloos en netjes geregeld. Ook niet al te duur.
Fijn contact, staan open voor vragen en zijn behulpzaam
Snelle behandeling van de aanvraag.
Correct, snel, duidelijk
Wat is financial services?
Zaken worden snel, accuraat, servicegericht en naar tevredenheid opgepakt
Vlotte en inzichtelijke afhandeling van zaken m.b.t. private lease.
Als ik met jullie bel ( voor informatie ) krijg ik altijd vriendelijke mensen aan de lijn. En wordt altijd netjes en niet opdringerig te woord gestaan. Ik hoef zelden of nooit met jullie te bellen, alles is duidelijk voor mij. TOP bedrijf.
Goede informatie, prima om maandelijks de factuur makkelijk in te kunnen zien.
Algemene ervaring is goed: geen bijzonderheden
Duidelijkheid en betaling is stipt.
Volkswagen Financial Services verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Volkswagen Financial Services heeft de volgende resultaten bereikt:
Volkswagen Financial Services
Zorgeloos en netjes geregeld. Ook niet al te duur.
Fijn contact, staan open voor vragen en zijn behulpzaam
Snelle behandeling van de aanvraag.
Correct, snel, duidelijk
Wat is financial services?
Zaken worden snel, accuraat, servicegericht en naar tevredenheid opgepakt
Vlotte en inzichtelijke afhandeling van zaken m.b.t. private lease.
Goede informatie, prima om maandelijks de factuur makkelijk in te kunnen zien.
Algemene ervaring is goed: geen bijzonderheden
Duidelijkheid en betaling is stipt.
Volkswagen Financial Services heeft de volgende resultaten bereikt:
Volkswagen Financial Services