Friederike Schröder-Pander
Levering compleet en alle producten in perfecte toestand. Goede communicatie over de levering, ook de algemene op de website was zeer duidelijk.
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Communicatie, website
Goed ontvangen
Vriendelijk en behulpzaam tijdens telefonisch contact. Snelle levering
correcte levering
bestelling..verzending en levering top !!!
Snel besteld, goed van prijs, snel geleverd. Meer moet dat niet zijn.
Duidelijke website met toffe items
Goede service, ook de dienst na verkoop!
Snel geleverd en kwaliteit van goederen
Alles perfect en snel geleverd.
Snelle en correcte levering! Fijne communicatie!
Alles oké en heel vriendelijk
Zeer gevarieerd aanbod
Vlotte levering
Prima. Correct, snel en prima prijs.
Verthus verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Verthus heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed ontvangen
Vriendelijk en behulpzaam tijdens telefonisch contact. Snelle levering
correcte levering
bestelling..verzending en levering top !!!
Snel besteld, goed van prijs, snel geleverd. Meer moet dat niet zijn.
Duidelijke website met toffe items
Goede service, ook de dienst na verkoop!
Snel geleverd en kwaliteit van goederen
Alles perfect en snel geleverd.
Snelle en correcte levering! Fijne communicatie!
Alles oké en heel vriendelijk
Zeer gevarieerd aanbod
Vlotte levering
Prima. Correct, snel en prima prijs.
Verthus heeft de volgende resultaten bereikt: