8.8 /10

checkbox95% beveelt VerlichtingNL aan!

Communicatie
Kwaliteit
Prijs

Duncan Witlox

Zeer tevreden. Hele goed prijs kwaliteit verhouding

Yvonne Paternotte

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Waarschijnlijk niet goed de tl buis doet het niet maar had de verpakking al weggedaan omdat mijn kleinzoon de buis later ging installeren, dus kon ik hem niet terug sturen

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Yvonne, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat de TL-buis niet werkt, dat hadden we graag anders gezien. Ook zonder verpakking kijken we graag met u mee naar een passende oplossing. Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan helpen we u verder. Team VerlichtingNL

Ronald Fels

Ging mis met POSTNL geen probleem bij VerlichtingNL we sturen het nogmaals op zonder extra kosten. Kwaliteit kan ik nog niet beoordelen is nog niet (langdurig) gebruikt :-).

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Ronald, Bedankt voor uw positieve review! Jammer dat het bij PostNL even misging, maar fijn om te horen dat we u snel verder konden helpen. We hopen dat het product straks helemaal naar wens is wanneer u het langere tijd heeft kunnen gebruiken. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar. Team VerlichtingNL

Marleen Tops

Hoewel ik de producten die ik graag wilde hebben, niet kon krijgen, was de service erg goed.

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Marleen, Bedankt voor uw review! Jammer om te horen dat de gewenste producten op dat moment niet beschikbaar waren, maar fijn dat onze service alsnog naar wens was. We doen ons best om ons assortiment zo compleet mogelijk te houden en helpen u graag verder bij een volgend bezoek. Mocht u specifieke producten zoeken, laat het ons gerust weten — we kijken graag met u mee! Team VerlichtingNL

Emiel holemans

SterSterLege sterLege sterLege ster

De lampjes flikkeren bij het dimmen

Antwoord VerlichtingNL

Goedemorgen Emiel, Dank je wel voor je review. Jammer om te horen dat de lampjes flikkeren bij het dimmen. We hebben inmiddels contact met je opgenomen om dit samen op te lossen! Team VerlichtingNL

Anneke Perdok

Snelle levering, producten goed, wel héél veel mails over de bestelling.

Antwoord VerlichtingNL

Beste Anneke, Dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat de producten en levering naar wens waren. We nemen uw feedback over het aantal e-mails mee om dit te verbeteren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, VerlichtingNL

Harry Toering

SterSterSterSterLege ster

Na veel bouwmarkten bezocht te hebben kwam ik hier terecht en ja hoor ;hebben

Stefaan Pype

Top

Goedemiddag Stefaan, Dank je wel voor je positieve review! Team VerlichtingNL

Marcel Dingemans

Snelle levering, goede prijs!

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Marcel, Dank je wel voor je positieve review! Super om te horen dat je blij bent met de snelle levering en de scherpe prijs. Leuk dat je dit met ons deelt! Team VerlichtingNL

Anne Sarelse

Prima, snel geleverd voor goede prijs

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Anne, Dank je wel voor je leuke review! Geweldig om te horen dat alles snel geleverd was en dat je blij bent met de prijs. Heel tof dat je de tijd nam om dit te delen! Team VerlichtingNL

Berrie Geboers

Zeer duidelijk en prima keuze

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag, Super om te lezen! Bedankt voor je review en je vertrouwen. Team VerlichtingNL

Hélène M. Roskam van Koppen

Grote aanrader! Bizar specifieke voorraad en uiterst klantvriendelijk.

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Helene, Bedankt voor deze fantastische review! Wat leuk om te horen dat onze specifieke voorraad zo goed in de smaak valt en dat je onze klantvriendelijkheid waardeert. We doen ons best om voor elke situatie de juiste oplossing te bieden. Heel fijn dat dit zo goed is overgekomen! Graag tot een volgende keer! Team VerlichtingNL

Marjan van Santen

heel erg tevreden snelle levering, goede prijs

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Marjan, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je heel tevreden bent over de snelle levering en de goede prijs. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Team VerlichtingNL

Jorgen Mus

Hele snelle levering, correcte prijs, werkend product

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Jorgen, Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat de levering heel snel was, de prijs correct en het product volledig naar wens werkt. We waarderen je feedback enorm en helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Team VerlichtingNL

Hilco Ketelaar

prima product en snel geleverd

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Hilco, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de snelle levering. We waarderen je feedback en helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Team VerlichtingNL

Geantwoord op

VerlichtingNL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VerlichtingNL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 15 januari 2019

VerlichtingNL

Verlichting kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest als bij VerlichtingNL. Dankzij het uitgebreide assortiment kan VerlichtingNL meerdere klantgroepen bedienen en voorzien van de juiste verlichting voor de beste prijs.

Staalsteden 4.7A

Emiel holemans

SterSterLege sterLege sterLege ster

De lampjes flikkeren bij het dimmen

Anneke Perdok

Snelle levering, producten goed, wel héél veel mails over de bestelling.

Harry Toering

SterSterSterSterLege ster

Na veel bouwmarkten bezocht te hebben kwam ik hier terecht en ja hoor ;hebben

Stefaan Pype

Top

Goedemiddag Stefaan, Dank je wel voor je positieve review! Team VerlichtingNL

Marcel Dingemans

Snelle levering, goede prijs!

Anne Sarelse

Prima, snel geleverd voor goede prijs

Berrie Geboers

Zeer duidelijk en prima keuze

Hélène M. Roskam van Koppen

Grote aanrader! Bizar specifieke voorraad en uiterst klantvriendelijk.

Marjan van Santen

heel erg tevreden snelle levering, goede prijs