8.8 /10

checkbox94% beveelt VerlichtingNL aan!

Communicatie
Kwaliteit
Prijs

Vincent Sanders

Prima service. Lamp kapot geariveerd, meteen een nieuwe opgestuurd!

Antwoord VerlichtingNL

Vincent, Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat alles goed is opgelost en je tevreden bent met onze service. We helpen je graag weer als je iets nodig hebt! Team VerlichtingNL

Henk

Goed gesorteerd, snelle levering, redelijke prijs.

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Henk, Dank je wel voor de 10/10! Leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service en prijzen. We hopen je snel weer te mogen helpen! Team VerlichtingNL

Ady

Prima!

Antwoord VerlichtingNL

Ady, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens was. 😊 Team VerlichtingNL

Steven Nelissen

Zeer goed!

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Steven, Bedankt voor je beoordeling! 😊 Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer bij VerlichtingNL!

Nico Klaasen

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Nico, Fijn dat alles prima is verlopen! We hopen je snel weer terug te zien bij VerlichtingNL!

Harrie van AHM

Fijne eco halogeenlampen, warm licht en dimbaar. Snelle levering, prima website.

Antwoord VerlichtingNL

Goedemiddag Harrie, Bedankt voor je positieve review! 😊 Wat leuk om te horen dat de eco halogeenlampen goed bevallen en dat je tevreden bent over het warme licht, de snelle levering en onze website. Graag tot een volgende keer bij VerlichtingNL!

Koos van Dijk

Groot assortiment en razend snelle levering.

Antwoord VerlichtingNL

Koos, Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons ruime assortiment en de snelle levering. We hopen je snel weer terug te zien bij VerlichtingNL!

John van Zunderen

SterSterSterLege sterLege ster

Mooi snel geleverd

Antwoord VerlichtingNL

Goedenavond John, Fijn dat je tevreden bent over de levering. Graag verneem ik van je waarom je ons een 0,5 sterren geeft voor de kwaliteit. Zodat we dit naar een hoger niveau kunnen krijgen en in de toekomst een betere beoordeling :) Met vriendelijke groet, Jesper Eenkhoorn

Johanna de Vries

heel goed

Antwoord VerlichtingNL

Goedenavond Johanna, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team VerlichtingNL

Caroline Bourgoignie

Overzichtelijke site. Vlugge levering.

Goedenavond Caroline, Dank voor de positieve review! Team VerlichtingNL

Rob Pijnenburg

Snel geholpen

Antwoord VerlichtingNL

Beste Rob, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het mooie cijfer van 10/10! Fijn om te horen dat u snel bent geholpen en tevreden bent over onze service, kwaliteit en communicatie. We waarderen uw vertrouwen in VerlichtingNL en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Peter van Tienderen

Helemaal niets op aan te merken

Antwoord VerlichtingNL

Beste Peter, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team VerlichtingNL

Wietse

Veel keuze, prettig geprijsd en snel geleverd!

Antwoord VerlichtingNL

Beste Wietse, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze prijzen, service en snelle levering. Met vriendelijke groet, Team VerlichtingNL

Lobke

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Antwoord VerlichtingNL

Beste Lobke, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat u onze service als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team VerlichtingNL

Hugo Slootjes

Antwoord VerlichtingNL

Beste Hugo, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team VerlichtingNL

Geantwoord op

VerlichtingNL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VerlichtingNL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 15 januari 2019

VerlichtingNL

Verlichting kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest als bij VerlichtingNL. Dankzij het uitgebreide assortiment kan VerlichtingNL meerdere klantgroepen bedienen en voorzien van de juiste verlichting voor de beste prijs.

Staalsteden 4.7A

7547 TA Enschede

Communicatie
Kwaliteit
Prijs

Vincent Sanders

Prima service. Lamp kapot geariveerd, meteen een nieuwe opgestuurd!

Henk

Goed gesorteerd, snelle levering, redelijke prijs.

Ady

Prima!

Steven Nelissen

Zeer goed!

Nico Klaasen

Harrie van AHM

Koos van Dijk

Groot assortiment en razend snelle levering.

John van Zunderen

SterSterSterLege sterLege ster

Mooi snel geleverd

Johanna de Vries

heel goed

Caroline Bourgoignie

Overzichtelijke site. Vlugge levering.

Goedenavond Caroline, Dank voor de positieve review! Team VerlichtingNL

Rob Pijnenburg

Snel geholpen

Peter van Tienderen

Helemaal niets op aan te merken

Wietse

Veel keuze, prettig geprijsd en snel geleverd!

Lobke

Zeer vriendelijk en behulpzaam