W. Marckx
Zeer duidelijke website. Prijs/kwaliteit Top
Het item dat ik besteld heb was zeer nuttig om een poortveer van Alberts te monteren op een Giardino poortje aan een zwembad. Het poortje sluit nu automatisch. Heb geen parkerschroeven moeten gebruiken. Alles met moeren vastgezet op de verkeersbordklem en dan vastgezet met bijhorende klem.
Pakje goed ontvangen. Spijtig dat de rode kleur van de 'armbanden wegkapitein' afgaan op de huis.
Snel antwoord op mijn vraag en alles goed verlopen.
snelle correct service
aankoop borden voor rookverbod
goed
positieve ervaring: duidelijke bestelprocedure, snelle levering, geen beschadigd product
Vriendelijke bediening en snelle levering
uitstekende bestelling maar trage levering in een depot!
Top ervaring
Prima, 1 probleem meteen opgelost
Super snel en efficient
Verkeersbord.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Verkeersbord.be heeft de volgende resultaten bereikt:
Verkeersbord.be
Kieleberg 4D
3740 Bilzen-Hoeselt (BE)
Zeer duidelijke website. Prijs/kwaliteit Top
Snel antwoord op mijn vraag en alles goed verlopen.
snelle correct service
aankoop borden voor rookverbod
goed
Vriendelijke bediening en snelle levering
uitstekende bestelling maar trage levering in een depot!
Top ervaring
Prima, 1 probleem meteen opgelost