Walter
Prima service. Verstand van zaken
Hoge kwaliteit, zeer klantvriendelijk, topleverancier!
Wat een fijn en betrouwbaar bedrijf. Eric geeft heldere informatie en wij zijn blij met ons alarm. Zeker omdat na enkele weken al een poging tot inbraak is geweest en dmv de outdoor Motion Cam konden wij gelijk de politie informeren.
Service en meedenken staan op een hoog niveau van dit bedrijf.
snelle, bekwame en uitstekende service!
Uitstekende en snelle service
kennis en servicegerichtheid die je niet vaak tegenkomt.
Alles snel geregeld, Fijn contact en deskundig advies. Goed bereikbaar en alle afspraken netjes nagekomen. Keurig!
Super!!!
Top
Denkt mee met de klant
Snelle reactie op een storing
In 1 woord super, afspraak is afspraak bij Eric Spronsen, korte lijnen en allemaal heel duidelijk.
110 %
Super
Veiligslot.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Veiligslot.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima service. Verstand van zaken
Hoge kwaliteit, zeer klantvriendelijk, topleverancier!
Service en meedenken staan op een hoog niveau van dit bedrijf.
snelle, bekwame en uitstekende service!
Uitstekende en snelle service
kennis en servicegerichtheid die je niet vaak tegenkomt.
Super!!!
Top