9.5 /10

checkbox99% beveelt VandenBroecke Kliniek aan!

Bent u tevreden over de behandeling?
9.6/10
Bent u tevreden over de plastisch chirurg die u behandeld heeft?
9.6/10
Hoe informatief was het consult?

J.

Een heel kundige kliniek. Ik was heel gespannen voor de ingreep, maar ik werd zeer op mijn gemak gesteld tijdens de ingreep. Wat ook hielp is dat ik alle vertrouwen in de kundigheid van de arts. Dat laatste bleek ook terecht. De operatie is heel goed uitgevoerd, ik ben erg blij met het resultaat.

Kundig, prettige sfeer, bereikbaarheid

Krijna Imthorn

Heel goed

Heel klantvriendelijk

Menno Maaskant

De operatie was niet te duur in vergelijking met een andere kliniek, waar ik 20 jaar ook een ooglidcorrectie heb ondergaan. Verder heel kundig uitgevoerd en blij met het resultaat.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?
Niet te duur en professioneel.
Nee alles was prima!

Sandra

SterSterSterSterLege ster

Prettig

Duidelijke communicatie

Jenny Vork

Mijn ervaring is in één woord fantastisch!

Heeft u verbeterpunten of tips?
Ik heb geen verbeterpunten of aanvullingen. Mijn ervaring was heel fijn.
Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?
Je word er vriendelijk ontvangen. Er is een ruime wachtruimte met verschillende gezellige zitjes en de mogelijkheid om koffie te drinken. De uitleg door de specialist is heel duidelijk en je voelt je meteen op je gemak. De dag van de operatie was ook een fijne ervaring. Alles wordt uitgelegd. Uiteindelijk is het resultaat bij mij ook heel mooi geworden.

Robin

Deskundige begeleiding en uitzonderlijke nazorg

Heeft u verbeterpunten of tips?
Misschien zou het helpen om nog iets uitgebreider te informeren over hoe heftig het herstel in sommige gevallen kan zijn en dat de verwachte hersteltijd per persoon sterk kan verschillen. Ik begrijp ook dat ervaringen uiteenlopen en dat niet iedereen dit zo ervaart, maar ik had graag vooraf wat meer gehoord over de mogelijkheid van een zwaarder herstelproces.
Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?
Ik ben ontzettend onder de indruk van de service bij Van de Broecke Klinieken. Ik heb hen na de ingreep meerdere keren gemaild omdat ik me zorgen maakte over het herstel, maar niets was te veel gevraagd. Iedere keer kreeg ik snel een keurige, duidelijke en vriendelijke reactie. Ook krijg je een crème mee naar huis voor het herstel, wat ik als erg prettig heb ervaren. De dames bij de receptie zijn ontzettend vriendelijk en wanneer ik extra wilde bellen of onzeker was over mijn herstel, werd daar nooit moeilijk over gedaan. Dhr. Roosenburg is kundig, professioneel en neemt je serieus. Ook de assistentes stellen je echt op je gemak, wat veel verschil maakt in een spannende periode. Wel wil ik eerlijk delen dat ik de ingreep zelf en vooral het herstel behoorlijk heb onderschat. Ik kreeg te maken met een hematoom, droge ogen en branderigheid, waardoor twee weken herstel voor mij persoonlijk echt te kort bleek. Het herstel verloopt niet lineair en kan in de eerste weken best tegenvallen. Ik merk gelukkig iedere week verbetering en zie er steeds uitgeruster uit, maar het was voor mij een intensiever traject dan ik vooraf had verwacht. Ondanks dat ben ik vooral dankbaar voor de begeleiding. Juist op momenten van onzekerheid voelde ik me gehoord en serieus genomen. Dat maakte voor mij een groot verschil. Al met al voelde ik me goed begeleid, gesteund en in goede handen tijdens het hele proces. Bedankt voor de betrokkenheid en zorg.

Harma

Geholpen door dr vd Broecke een zeer kundige arts. Legt alles goed uit. Tijdens de onderooglidcorrectie gezellig gekletst. Na de tijd kun je nog even rustig bijkomen. Geen gehaast. Volgende dag word je gebeld hoe het gaat. Geen napijn gehad en amper blauw geweest. Deze week de laatste controle gehad. Ik ben meer dan tevreden.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?
Kundigheid, rust, prachtig eindresultaat.

Jan R. Van der Veen

Ik heb een duidelijk voorgesprek gehad hoe mijn oogleden gelift werden. Daarna heb ik de ingreep gehad en is naar tevredenheid uitgevoerd

Professionele werkwijze

Annette

prima

professioneel, vriendelijk

Karin van de Velde

Prettig, heel professioneel en kundig, zoals ik verwachte na goede ervaring met de chirurg door mensen uit mijn directe omgeving.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?
Zeer vriendelijke, prettige benadering en omgeving. Tijdens de behandeling werd na overleg, nog iets extra weggehaald waar ik heel blij mee was.
Heeft u verbeterpunten of tips?
Ik kan geen verbeterpunten noemen, ben zeer betreven met het resultaat.

Inge Bouter-Schrijnemakers

uitstekende behandeling

persoonlijke aandacht en relaxte sfeer

Nien

Goed! Goede begeleiding, goede medische begeleiding en goed resultaat.

Nee ik ben tevreden
Vriendelijk en betrokken. Bereikbaar en professioneel

Mary Duijvestijn

Heel erg goed

Kundigheid, aandacht, vriendelijkheid

Christina

Nette zaak, vriendelijke medewerkers, snel keurig geholpen.

Weinig parkeergelegenheid
Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

VandenBroecke Kliniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VandenBroecke Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 8 juli 2015

VandenBroecke Kliniek

De VandenBroecke Kliniek is de eerste kliniek in Nederland die zich volledig specialiseerde in ooglidchirurgie en is al jarenlang dé toonaangevende kliniek op dit gebied.

Bent u tevreden over de behandeling?
9.6/10
Bent u tevreden over de plastisch chirurg die u behandeld heeft?
9.6/10
Hoe informatief was het consult?

J.

Heel goed

Heel klantvriendelijk

Menno Maaskant

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?
Niet te duur en professioneel.
Nee alles was prima!

Sandra

SterSterSterSterLege ster

Prettig

Duidelijke communicatie

Jenny Vork

Mijn ervaring is in één woord fantastisch!

Heeft u verbeterpunten of tips?
Ik heb geen verbeterpunten of aanvullingen. Mijn ervaring was heel fijn.

Robin

Deskundige begeleiding en uitzonderlijke nazorg

Harma

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?
Kundigheid, rust, prachtig eindresultaat.

Jan R. Van der Veen

Professionele werkwijze

Annette

prima

professioneel, vriendelijk

Karin van de Velde

Heeft u verbeterpunten of tips?
Ik kan geen verbeterpunten noemen, ben zeer betreven met het resultaat.

Inge Bouter-Schrijnemakers

uitstekende behandeling

persoonlijke aandacht en relaxte sfeer

Nien

Goed! Goede begeleiding, goede medische begeleiding en goed resultaat.

Nee ik ben tevreden
Vriendelijk en betrokken. Bereikbaar en professioneel

Mary Duijvestijn

Heel erg goed

Kundigheid, aandacht, vriendelijkheid

Christina

Nette zaak, vriendelijke medewerkers, snel keurig geholpen.

Weinig parkeergelegenheid

VandenBroecke Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt: