Monique van den Berg
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World van der Poel aan!
100% beveelt Electro World van der Poel aan!
goede en mooie zaak
Fijne service, goede informatie, prima prijs!
Klantvriendelijkheid en snelle service.
Super goed, niks op aan te merken. Hele fijne mensen weten goed wat wij willen...
Vriendelijk personeel
Klantvriendelijk, service op 1
vriendelijk, deskundig, meedenken wat bij jou past.
snel en deskundig geholpen
Goede service
snelle en vlotte service
Zeer klantvriendelijk en meedenkend. Deskundige advies en uitleg over apparatuur. Snelle levering door nette monteurs die je apparaten plaatsen en instellen totdat je tevreden bent.
Vriendelijk, behulpzaam en een super goede service.
Vriendelijk en goede service
Goed en snel geholpen
Electro World van der Poel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van der Poel heeft de volgende resultaten bereikt:
goede en mooie zaak
Fijne service, goede informatie, prima prijs!
Klantvriendelijkheid en snelle service.
Vriendelijk personeel
Klantvriendelijk, service op 1
vriendelijk, deskundig, meedenken wat bij jou past.
snel en deskundig geholpen
Goede service
snelle en vlotte service
Vriendelijk, behulpzaam en een super goede service.
Vriendelijk en goede service
Goed en snel geholpen