Tuin NIJMEGEN
- Sterke punten
- Corrigeert mijn foute bestelling met gratis upgrade.
Besteling ging goed
duidelijke website, gemakkelijk te bestellen en ongelooflijk snel geleverd
Snelle levering aan huis
Positieve ervaring
fijn bedrijf om mest te kopen.
Prima klantenservice!
Snel maar ook goed geleverd.
Het is de eerste keer dat ik hier wat besteld heb maar ben tot nog toe heel tevreden.
Vlugge levering!
Prima ervaring. Helemaal niets mis mee.
Ik ben erg tevreden, de bestelling was er ookal na dag 2 en de prijs iseen heel stuk lager dan bijvoorbeeld bij de Welkoop 👍
Tuinmestwinkel.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tuinmestwinkel.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Tuinmestwinkel.com
Hoofdstraat 190
9601 EM Hoogezand
Besteling ging goed
duidelijke website, gemakkelijk te bestellen en ongelooflijk snel geleverd
Snelle levering aan huis
Positieve ervaring
fijn bedrijf om mest te kopen.
Prima klantenservice!
Snel maar ook goed geleverd.
Vlugge levering!
Prima ervaring. Helemaal niets mis mee.
Tuinmestwinkel.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Tuinmestwinkel.com