Nicolet Schuitemaker
- Sterke punten
- je krijgt een echt en vriendelijk mens aan de telefoon
96% beveelt Triptime Vliegtickets aan!
Goede ervaring met Triptime
Perfect..!! Vroeger een samenwerking aangegaan met Triptime Nooit problemen, onverwachte nare gebeurtenissen. Echt een aanrader..
Ik vond het echt een goede keuze om mijn tickets via Triptime te boeken. Het hele proces was duidelijk, overzichtelijk en vooral snel geregeld. Wat ik extra fijn vond, is dat je meerdere alternatieve vluchten kon vergelijken die ik op andere websites niet eens tegenkwam. Dat gaf me veel meer keuze en vertrouwen bij het boeken. Alles verliep soepel en zonder gedoe. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar gemak en goede opties!
Erg vriendelijk personeel. De website is overzichtelijk en duidelijk. Goed telefonisch bereikbaar.
Alles goed geregeld
Goed dat ze alles snel oppakken hier. Vluchttijden veranderd, gelijk opties bespreken. Proactief bedrijf. Ben weer goed aangekomen, bedankt.
“Erg tevreden! De service was vriendelijk en alles liep soepel. Het resultaat is top en ik kan dit zeker aanraden!”
Triptime heeft een hele overzichtelijke website. Het boeken gaat snel en makkelijk. Zeker een aanrader!
Zeer vriendelijke medewerkers en site
Zeer overzichtelijke en makkelijke site voor mijn vluchten
Zeer tevreden met deze service
Dit is een topbedrijf waar andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.
Goede site, vriendelijke personeel.
Echt top! Mijn vlucht was door de maatschappij geannuleerd door politieke onrust Iran. Triptime heeft me goed geholpen en ben dezelfde dag nog thuisgekomen. Ik raad ze zeker aan!
Triptime Vliegtickets verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Triptime Vliegtickets heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles goed geregeld
Zeer vriendelijke medewerkers en site
Zeer overzichtelijke en makkelijke site voor mijn vluchten
Zeer tevreden met deze service
Dit is een topbedrijf waar andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.
Goede site, vriendelijke personeel.
Triptime Vliegtickets heeft de volgende resultaten bereikt:
Triptime Vliegtickets