9.4 /10

checkbox99% beveelt TrafficSupply aan!

M Str***

Op internet blijft het wel eens een gok. Maar straatnaambord met huisnummers eronder inclusief pijltjes is echt heel mooi geworden. Erg blij met het resultaat.

klant uit Wijchen

Sandra de Jong

Snelle levering en goede service.

Annelie, Meute

Super fijne hulp bij een strakke deadline van Igor en collega's

Klant is een VvE

Prima materiaal, behulpzame helpdesk. Makkelijk en goed.

Martijn Rietberg | Rietberg Design

Erg blij met ons informatiebord! Ik heb ons zelfgemaakte ontwerp aangeleverd en de levering was snel. Het bord ziet er verzorgd uit en met de montage set kunnen we hem aan ons hekwerk bevestigen.

Michel Janssen. BB Transport, Wijchen BB Transport. Wijchen

Ten bate van een 30 jarig jubileum een straatnaambord laten maken met eigen tekst. De jubilaris was er zeer content mee. Snelle levering en goed verpakt.

Jouke van der Meer

Ben goed door jullie geholpen.

T vd Meulen

Prima communicatie en snelle levering

Minicamping Zwetzone

Wederom bestelling vlot ontvangen en nette bordjes

Josee

Prima service mooi bord

Klant

Prima kwaliteit en snellere levering dan aangegeven.

Michael Olivers

Perfecte en snelle service

Jaimy

De ervaring was erg positief. Werd snel geholpen en bestelling is snel afgerond waardoor wij onze werf snel en correct konden inrichten volgens de eisen.

Nathalie Sonneveld

uitstekend

TrafficSupply verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

TrafficSupply heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 2 juli 2012

TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan tienduizend verkeersgerelateerde producten. Bij ons koop je alle verkeersmaterialen zoals verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen en ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie.

Populierenlaan 7

8051 DA Hattem

M Str***

klant uit Wijchen

Sandra de Jong

Snelle levering en goede service.

Annelie, Meute

Super fijne hulp bij een strakke deadline van Igor en collega's

Klant is een VvE

Prima materiaal, behulpzame helpdesk. Makkelijk en goed.

Martijn Rietberg | Rietberg Design

Michel Janssen. BB Transport, Wijchen BB Transport. Wijchen

Jouke van der Meer

Ben goed door jullie geholpen.

T vd Meulen

Prima communicatie en snelle levering

Minicamping Zwetzone

Wederom bestelling vlot ontvangen en nette bordjes

Josee

Prima service mooi bord

Klant

Prima kwaliteit en snellere levering dan aangegeven.

Michael Olivers

Perfecte en snelle service