9.4 /10

checkbox99% beveelt TrafficSupply aan!

H.Hilhorst

Huisnummerpaal is degelijk, snel geleverd en van degelijke kwaliteit. Blij mee.

Klant

Mooie duidelijke site, makkelijk te bestellen ook voor bedrijven. Prima prijs en kwaliteit verhouding.

Robbert-Jan Thepass

Zeer snel geleverd en zeer eenvoudige website waarop je alles zelf kan configureren.

Michel Stijger Servicediensten

Kwalitatief zeer goed bord, snelle levering!

j.meijer techniek

Goed en snel

Evert Rottink

Goede service en kwaliteit, snelle levering.

Andre van Ruijven

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik zou teruggebeld worden omdat ik iets toe wilde voegen aan mijn bestelling. Dit is niet gebeurd. De goederen zouden maandag afgeleverd worden, het is nu woensdag...

BLINKIE

Supersnelle levering en goed advies, prima.

Detiger boomverzorging

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima.

Robert

SterSterSterLege sterLege ster

Goede materialen, levertijden langer als vermeld maar bank londen heeft erg slecht zitcomfort (te lage rugleuning voor volwassen mensen). Vriendelijke klantenservice

Antwoord TrafficSupply

Hoi Robert! Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Vervelend om te lezen dat de levertijd en het zitcomfort wat tegenvallen. Op het moment van bestellen werd de productielijn aangepakt op onze productielocatie. Dit in combinatie met de drukte in aanloop naar de zomer, zorgde voor enige vertraging. Dit neemt uiteraard niet weg dat het vervelend is. Per mail hebben we je zo goed mogelijk op de hoogte gehouden over de status. Het type London parkbanken is één van onze meest populaire modellen. Nog niet eerder hebben we klachten ontvangen over het zitcomfort. In tegendeel zelfs! Het type wordt door diverse groepen vaak als dé bank gezien voor buitengebruik! Voor ons genoeg redenen om in de telefoon te klimmen en te kijken wat we voor je kunnen betekenen. We hebben je de mogelijkheid aangeboden om de bank voor een alternatief type om te wisselen. Hier zag je van af, omdat je zelf aan de knutsel ging met de bank. We kunnen niet zeggen dat we helemaal verrast waren, omdat de bank immers voor de scouting bestemd was😉 Waar we wél erg blij mee waren om te lezen, was je ervaring met onze klantenservice en je beoordeling van het materiaal! Hopelijk kunnen we in de toekomst opnieuw wat voor je betekenen, waarbij we je op alle pijlers blij kunnen maken! Met vriendelijke groet, Team TrafficSupply!

Geantwoord op

Vve Kartini V.Veerkamp

Ben uitstekend geholpen met de teksten die op het bord moest, dit ging in een keer goed waar we ook zeer kijk mee zijn. het bord hangt nu waar het voor nodig is, service uitstekend

Es

Perfecte ervaring. Duidelijke website, snelle levering. Mooi product. Erg blij mee.

Freek Scheermeijer

Alles volgens planning

prima

Mirjam Noordam

Wat een fantastische klantenservice, echt een aanrader dit bedrijf! Eerste bestelling van mij hier, maar mocht ik ooit weer iets nodig hebben dan kom ik hier zeker terug!

TrafficSupply verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

TrafficSupply heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 2 juli 2012

TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan tienduizend verkeersgerelateerde producten. Bij ons koop je alle verkeersmaterialen zoals verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen en ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie.

Populierenlaan 7

8051 DA Hattem

H.Hilhorst

Huisnummerpaal is degelijk, snel geleverd en van degelijke kwaliteit. Blij mee.

Robbert-Jan Thepass

Michel Stijger Servicediensten

Kwalitatief zeer goed bord, snelle levering!

j.meijer techniek

Goed en snel

Evert Rottink

Goede service en kwaliteit, snelle levering.

Andre van Ruijven

SterSterHalve sterLege sterLege ster

BLINKIE

Supersnelle levering en goed advies, prima.

Detiger boomverzorging

SterSterSterHalve sterLege ster