Gre Snippe
Duidelijke website.
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en zeker voor herhaling vatbaar!
bezorging is perfect
al jaren onze 'huisleverancier '
Snelle levering. Goede Klantenservice.
Ik heb een product besteld en Totaalinkt Shop heeft mijn product geleverd. Ik denk dat dit hun taak is vermits ik vooraf betaalde.
Tot nu toe zeer slecht heb na een week nog geen product op tracking ontvangen
ik was tevreden met de snelle levering en goede kwaliteit van de cartridges. Ik zal de dienst nog gebruiken als alternatief voor de dure cartrices van de printer merken.
Totaalinkt heeft veel aandacht voor kwaliteit en service. Ze denken mee en willen hun dienstverlening blijven verbeteren. Dat geeft vertrouwen.
Prima verlopen.
Uitstekend, snelle levering, duidelijke omschrijving en scherpe prijs
Dit is niet de eerste keer dat ik inkt besteld heb en ben erg tevreden.
De ervaring was tot nu toe steeds goed. Vandaag minder. Ik heb 4 cartridges (set 405XL) besteld. Vandaag moest ik de cartridges vervangen op mijn nieuwe EPSON Workforce 4825. Er waren twee problemen: 1. de cartridges waren zeer moeilijk te verwijderen uit de Epson 4825. Maar daar kan uzelf waarschijnlijk niets aan doen. Dat is een probleem van Epson, denk ik. 2. bij de 4 catridges was er één (het rode) bij dewelke het "lipje" afgebroken in het doos (en de plastieken zakje ) van de zending zat. Ik had het plastieken zakje nog niet open gemaakt, maar kon dit doorheen plastiek zien. Kan u deza cartridge snel vervangen want ik zit nu vast. Indien u het wenst kan ik een foto opsturen ofwel het ongeopende zakje. Van harte bedankt
Goede producten, snel geleverd
Toner-express.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Toner-express.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijke website.
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en zeker voor herhaling vatbaar!
bezorging is perfect
al jaren onze 'huisleverancier '
Snelle levering. Goede Klantenservice.
Tot nu toe zeer slecht heb na een week nog geen product op tracking ontvangen
Prima verlopen.
Uitstekend, snelle levering, duidelijke omschrijving en scherpe prijs
Dit is niet de eerste keer dat ik inkt besteld heb en ben erg tevreden.
Goede producten, snel geleverd
Toner-express.nl heeft de volgende resultaten bereikt: