11953 reviews

Ronald

Helemaal geweldig, vriendelijk, deskundig en snel.

Toelichting
Robert top medewerker, na telefonisch contact kon ik gelijk langskomen. Batterij was bol komen te staan duidelijk advies. Snel en vakkundig gerepareerd… En met jullie garantie helemaal top.. En hoe hij ook andere klanten te woord stond gewoon top… Jullie hebben vaste klant erbij. 👍👍

Willem

Werd fantastisch geholpen en hij neemt de tijd om naar jou te luisteren en het bedrag die je betaald is heel acceptabel.

Marloes van Brandwijk

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Vriendelijk personeel, maar ik heb nu een telefoon met kapotte camera en die mijn simkaart niet meer herkent. Zal vast opgelost worden uiteindelijk, maar ik heb er veel werk aan nu, doordat ik terug moet komen en gisteren ook ruim 3.5 uur hiermee bezig geweest.

Egbert

Fijn, dankje :)

BHV Borg

Zeer snel geholpen met een kapotte laptop! Top!

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen, bedankt voor het delen!

Jan

Snel en fijn geholpen met het vervangen van een microfoon van de s24 ultra

Fijn om te horen! :)

Nvt

SterSterSterSterLege ster

Goed geholpen, Moest wel een keer terugkomen omdat de accu voor mijn type toestel niet op voorraad was ondanks dat ik aangegeven had dat een nieuwe accu noodzakelijk was.

Nieuwe accu

KEMBIT b.v.

Vriendelijk, snel, goede kwaliteit en service.

Fijn om te horen :)

Westhoff

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen! Bedankt voor het delen :)

DevBox/ Renske Buurman

Bijzonder tevreden over communicatie vanuit vestiging Den Bosch! Ik had online een afspraak gemaakt. Werd snel gebeld dat onderdeel nog niet op voorraad was ivm net openen van winkel én wanneer ik dan wel kon komen. De materialen waren er toen ook. Alles verliep zoals afgesproken. Service was goed, vakkundig en vriendelijk!

Toelichting
Achterkant s25 vervangen + screenprotector erop laten zetten.

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen dat we je goed konden helpen Renske :)

G van Egten

Prima service met goede uitleg

Antwoord ThePhoneLab

Bedankt voor het delen :) !

Madelief

Superfijne ervaring gehad bij ThePhoneLab Maastricht!

Toelichting
Waar het op andere plekken wel even kon duren ben ik hier super snel geholpen met mijn laptop! Ze zijn vriendelijk, meedenkend en houden goed contact :)

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen, bedankt voor het delen Madelief :)

Ali

Vriendelijk en snel geholpen, het scherm van mijn iPhone 13 pro max moest geseald worden en ze hebben het goed gedaan.

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen Ali! Bedankt voor het delen :)

Wouter

Prima, goed en snel geholpen

Fijn Wouter, bedankt!

Geantwoord op

ThePhoneLab verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ThePhoneLab heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • check11953 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 16 april 2015

ThePhoneLab

ThePhoneLab weet alles over smartphones, tablets en laptops. Van hardware tot software, van reparatie tot protectie en preventie. We zijn dol op techniek en werken graag met onze handen. Is je toestel kapot? Wij repareren het, deskundig, snel en direct in de winkel, met of zonder afspraak. Maar we doen meer dan alleen repareren. Onze missie is om de levensduur van mobiele apparaten te verlengen en e-waste te verminderen. Zo gaan we de wegwerpcultuur in de tech-industrie tegen. We staan voor heldere communicatie, zonder poespas. Betrouwbaar en competent, je ziet het aan onze winkel, ons lab én onze mensen. Kwaliteit en prijzen houden we scherp in de gaten, zodat we de beste service bieden tegen de laagste prijs. Onze bredere visie: bijdragen aan de circulaire economie. Tegen 2030 willen we meer dan 2 miljoen apparaten langer in leven houden, goed voor je portemonnee én voor de planeet.

Beethovenstraat 94hs

1077JN Amsterdam

11953 reviews

Ronald

Helemaal geweldig, vriendelijk, deskundig en snel.

Willem

Marloes van Brandwijk

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Egbert

Fijn, dankje :)

BHV Borg

Zeer snel geholpen met een kapotte laptop! Top!

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen, bedankt voor het delen!

Jan

Fijn om te horen! :)

Nvt

Nieuwe accu

KEMBIT b.v.

Vriendelijk, snel, goede kwaliteit en service.

Fijn om te horen :)

Westhoff

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen! Bedankt voor het delen :)

DevBox/ Renske Buurman

Toelichting
Achterkant s25 vervangen + screenprotector erop laten zetten.

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen dat we je goed konden helpen Renske :)

G van Egten

Prima service met goede uitleg

Antwoord ThePhoneLab

Bedankt voor het delen :) !

Madelief

Superfijne ervaring gehad bij ThePhoneLab Maastricht!

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen, bedankt voor het delen Madelief :)

Ali

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen Ali! Bedankt voor het delen :)

Wouter

Prima, goed en snel geholpen