Mats
iPhone 11 Pro batterij vervangen
Snelle, vriendelijke en goede service!
mijn scherm van de ipad was gesneuveld, ik kwam om 14.00 uur in de winkel en kon 'm een uurtje later ophalen
Vanmiddag 22-07-2025 ben ik bij the phone lab in Arnhem langs geweest met mijn Asus Zenfone 7 die continu bleef herstarten. Bij binnenkomst zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen door de jongen die er zat en heeft gelijk de telefoon geopend en is aan de slag gegaan. Hij zei dat ik met een half uur terug moest komen en dat als het niet gerepareerd kon worden er geen kosten aan zaten. Na een half uurtje had de jongen achter de balie het probleem gevonden en verholpen in tegenstelling tot de andere winkels die er niet eens naar wilden kijken. Kan the phonelab dan ook zeker aanraden voor als je problemen hebt met je telefoon. Nogmaals bedankt voor de reparatie en de vriendelijke service.
100% superb! This is my second time at the Gelderlandplein store, this time with my daughter's iPhone 11 Pro. The original battery on her phone wasn't holding its charge anymore, so instead of buying a new phone, which would cost hundreds of Euros, I opted for a new battery. 20 minutes and it was done. Super happy. Great service, friendly staff.
Super service
Vakkundig geholpen met mijn I-Phone, vriendelijke medewerkers en echt uit de brand geholpen,dank!
Positief verrast !
Top
Je wordt prettig geholpen. Dezelfde dag werd de reparatie uitgevoerd en kon ik mijn laptop al weer ophalen.
Superaardige mensen, meteen goed geholpen
Slecht
Zeer goed, snel, klantvriendelijk en adequaat.
snel en deskundig advies
ThePhoneLab verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ThePhoneLab heeft de volgende resultaten bereikt:
iPhone 11 Pro batterij vervangen
Snelle, vriendelijke en goede service!
Super service
Positief verrast !
Top
Superaardige mensen, meteen goed geholpen
Slecht
Zeer goed, snel, klantvriendelijk en adequaat.
snel en deskundig advies
ThePhoneLab heeft de volgende resultaten bereikt: