legal2law international
Er waren wat issues maar die zijn helemaal naar tevredenheid opgelost
First rate shop. Great vibes. Loved that I could sit at a table while I waited. This is a brilliant feature that only ThePhoneLab offers.
Super service
Erg goed
Professioneel, kwaliteit en snel! Oh ja en vriendelijk.
Kennis van zaken, vlot, klantgericht.
super goed geholpen. vriendelijk en professioneel. Het is er altijd druk. Dus vergeet niet een afspraak te maken.
Uitstekend.
Netjes en goed gedaan, zoals altijd
Heel snel en heel goed geholpen, echte aanrader!
Prima klantvriendelijke service. Systeem van reservering werkt erg prettig. De batterij was zelfs sneller klaar dan aangegeven.
Top service
Goed en snel geholpen
Vakmensen, ook al is mijn probleem niet opgelost, de gratis diagnose en mogelijke oplossing geven een betrouwbaar gevoel.
Fastastisch, klantvriendelijk, servicegericht
ThePhoneLab verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ThePhoneLab heeft de volgende resultaten bereikt:
Super service
Erg goed
Professioneel, kwaliteit en snel! Oh ja en vriendelijk.
Kennis van zaken, vlot, klantgericht.
Uitstekend.
Netjes en goed gedaan, zoals altijd
Heel snel en heel goed geholpen, echte aanrader!
Top service
Goed en snel geholpen