jo Stinkens
- Sterke punten
- Snelle levering
97% beveelt The Online Retail Company BV aan!
97% beveelt The Online Retail Company BV aan!
Snel en eenvoudig
Fijn en goed geholpen
We hebben een deksel voor onze jacuzzi gekocht via dit bedrijf
De volgende dag al thuis bezorg gekregen. Super!!!
Super fijne service! Ik heb inmiddels twee keer besteld, en beide keren was mijn bestelling supersnel in huis, echt top! Laat op de avond besteld en 1,5 dag later al binnen. Dit keer had ik per ongeluk de verkeerde onderdelen besteld. Eén telefoontje in de ochtend en zonder gedoe stuurden ze diezelfde dag nog de juiste onderdelen op, helemaal kosteloos! Echt fijn hoe meedenkend en klantgericht ze zijn. Ik ben enorm blij met deze service, een dikke aanrader!!!
Vlotte levering
Snel, netjes en correct
Best wel vriendelijk goede samenwerking na misverstand aanrader
Top service
Product was in orde maar verkeerd besteld. Terug gestuurd en hoop dat de afhandeling even goed verloopt als de aankoop
Alles oke
vlotte en snelle service
The Online Retail Company BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
The Online Retail Company BV heeft de volgende resultaten bereikt:
The Online Retail Company BV
Hoofdstraat 190
9601 EM Hoogezand
Snel en eenvoudig
Fijn en goed geholpen
We hebben een deksel voor onze jacuzzi gekocht via dit bedrijf
De volgende dag al thuis bezorg gekregen. Super!!!
Vlotte levering
Snel, netjes en correct