Brigitte Doven
Super snelle levering
97% beveelt The Online Retail Company BV aan!
97% beveelt The Online Retail Company BV aan!
Snelle reactie
Goedemorgen ik heb één keer eerder een scheerkop voor de hond hier gekocht en was zeer tevreden . Maar nu de scheerkop zat in de verpakking en was doorweekt van een olie achting substantie en afgelopen zaterdag heb ik mijn hond geschoren en het mes is niet scherp en had moeite door de vacht te komen. Dus nee ik ben niet te spreken over de scheerkop waar ik 86 euro voor heb betaald!
Na levering waren er 2 dingen niet helemaal goed gegaan maar gelukkig goed geholpen door de klantenservice en het is gelijk super netjes opgelost dus al met al toch erg tevreden.
Goed bedrijf
gewoon goed
zeer goed
Eerste kachel was beschadigd geleverd maar dit werd zeer professioneel en netjes opgelost
Scherp geprijsd en snel geleverd
Snelle service en levering
Prima bedrijf
Alles is prima verlopen
Fantastisch
Zibro kachel gekocht combinatie deal alleen batterij die erbij geleverd worden passen niet in de kachel
zeer goed
The Online Retail Company BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
The Online Retail Company BV heeft de volgende resultaten bereikt:
The Online Retail Company BV