9.2 /10

checkbox100% beveelt Electro World Talsma Dokkum aan!

Assortiment

Unia Zathe

Mooi assortiment, personeel weet waar het over praat en is pro-actief

Zeer goede service en vakmensen

Jack

Zeer goeie service, snelle klant bediening, deskundig personeel. Storing aan wasmachine, volgende dag gehaald maar bleek niet te repareren. Binnen 5 minuten telefonisch een nieuwe gekocht, na zeer netjes aanbod. Volgende dag nieuwe machine geleverd. Super

P. Renes

Zeer vriendelijke en servicegerichte winkel. Denken mee in mogelijkheden en geven gedegen advies.

Super klantenservice

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Top winkel, en fijn personeel.

J.G.

Tja, wat moet je schrijven als de doos met inhoud uit het magazijn wordt gehaald, overhandigd en betaald?

Johannes

Zeer kundig en vriendelijk personeel, smeren je niks aan maar geven advies op maat

Johannes Schingenga

Vandaag besteld en morgen geleverd

SterSterSterSterLege ster

Mijn radio werkte niet meer .Na een telefoontje om hulp was er al snel een monteur om het probleem op te lossen. Hij is een poos bezig geweest en toen had ik weer geluid, maar toen ik s"avonds wilde gaan tv kijken was er 1 sec. beeld en toen niet meer. Ook de radio was zonder geluid. De volgende dag weer gebeld. Weer een monteur die misschien 5 à 10 minuten binnen is geweest. Alles deed het weer, maar s" avonds weer geen beeld en geen radiogeluid. Weer gebeld de volgende dag en s"middgs dezelfde monteur van de vorige dag, die gelukkig wat meer tijd had en alle inmiddels veranderde handelingen aan me uitlegde. (Ik ben bijna 90 jaar) Gelukkig is alles nu weer in orde en ben ik tevreden over de afhandeling door Electro World Talsma Dokkum.

Bart

Deskundig en gedreven personeel, in een bedrijf waar service hoog in het vaandel staat

Fam.

Vriendelijk en snel

Snelle en uitstekende service

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Electro World Talsma Dokkum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World Talsma Dokkum heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 19 mei 2018

Electro World Talsma Dokkum

Naast het gebruikelijke assortiment (TV-video, audio, witgoed en klein huishoudelijk), kunt u bij ons ook terecht voor inbouwapparatuur, telefonie, notebooks, computers, randapparatuur, Thuiszorgmiddelen en Infraroodverwarming.

Zuiderschans 3b

Jack

P. Renes

Super klantenservice

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Top winkel, en fijn personeel.

J.G.

Johannes