Auke
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Talsma De Westereen aan!
100% beveelt Electro World Talsma De Westereen aan!
Erg goede service top winkel zou het iedereen aan bevelen
Super behulpzaam en meedenkend. Zeer vriendelijk.
Prettige omgang en goede uitleg
Top service en zeer klantvriendelijk
Vlotte bediening, professionele info en uitleg over te kopen artikelen. Kwa prijs verhouding hoef ik niet ver te reizen om het ergens anders beter en goedkoper te vinden
Heel behulpzaam, meedenkend en zeer vriendelijk
We komen al jaren bij Jan. Hij kent je bij naam en geeft altijd goed advies en goede service
Altijd prima geholpen, deskundig advies.
Snelle handel geen poespas
Vindt het fijn om jullie klant te kunnen zijn ik Vindt de sfeer al goed met binnen komen bij talsma electro world jullie zijn gewoon goed laat ik het daar bij houden
Altijd vriendelijk en goede service
Goede service en zeer vriendelijk.
Je wordt goed en eerlijk geadviseerd.
Geweldig
Zeer goede uitleg gekregen waar ik om kwam.
Electro World Talsma De Westereen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Talsma De Westereen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Talsma De Westereen
Tsjerkestrjitte 1
9271AK De Westereen
Erg goede service top winkel zou het iedereen aan bevelen
Super behulpzaam en meedenkend. Zeer vriendelijk.
Prettige omgang en goede uitleg
Top service en zeer klantvriendelijk
Heel behulpzaam, meedenkend en zeer vriendelijk
Altijd prima geholpen, deskundig advies.
Snelle handel geen poespas
Altijd vriendelijk en goede service
Goede service en zeer vriendelijk.
Je wordt goed en eerlijk geadviseerd.
Geweldig
Zeer goede uitleg gekregen waar ik om kwam.
Electro World Talsma De Westereen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Talsma De Westereen