Jv
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Talsma Dokkum aan!
100% beveelt Electro World Talsma Dokkum aan!
Je word goed geholpen en vriendelijke mensen.
Koop er al jaren en tot nu toe altijd zeer tevreden.
Geweldig word vriendelijke geholpen
Een mooi familiebedrijf waar sevice en de klant op de 1ste plek staan. Mijn ouders waren vaste klant en ook wij alweer meer dan 30jaar vaste klant. Alles op het gebied van elektronica halen we bij talsma en de reparaties zijn altijd top en scherp aan prijs.
Vriendelijk personeel ruime keuze
prima service
Zeer tevreden
geweldig
fijne winkel, vlotte service
Zo door gaan
Goede en snelle srvice
prima winkel,je word vlot geholpen
Wij zijn enorm goed geholpen, er is goed uitgelegd hoe de televisie werkt ,zeer vriendelijk jongeman .
Betrouwbaar, klantvriendelijk
Vlotte en professionele behandeling.
Electro World Talsma Dokkum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Talsma Dokkum heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Talsma Dokkum
Zuiderschans 3b
9101PZ Dokkum
Je word goed geholpen en vriendelijke mensen.
Koop er al jaren en tot nu toe altijd zeer tevreden.
Geweldig word vriendelijke geholpen
Zo door gaan
Goede en snelle srvice
prima winkel,je word vlot geholpen
Betrouwbaar, klantvriendelijk
Vlotte en professionele behandeling.
Electro World Talsma Dokkum heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Talsma Dokkum