8.8 /10

checkbox95% beveelt Solano Wonen aan!

Wil Beekhuizen

Goede service

Snel alles opgepakt

Willem van den Bremer

Positief en fijne servicecontacten

Service

Larissa

Fijne website, snelle levering, mooie hor!

Snel, communicatief sterk

Antwoord Solano Wonen

Beste Larissa, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat de website duidelijk was, de levering snel verliep en de hor naar wens is.

Nico

Top, super kwaliteit

Kwaliteit is prima , tegen redelijke prijzen. Eigen bezorg dienst. Goede telefonische service, zeer vriendelijk en meedenkend, product kennis.

Antwoord Solano Wonen

Beste Nico, Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en onze service. Bedankt voor het prachtige eindoordeel van 10/10 en voor uw aanbeveling! We helpen u in de toekomst graag weer verder.

Fanny Stürtz

Fijne samenwerking en meedenken, heldere en duidelijke communicatie.

Snelle respons, afspraken worden nagekomen.

Antwoord Solano Wonen

Beste Fanny, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat de samenwerking goed is bevallen en dat onze communicatie en manier van meedenken als prettig zijn ervaren. We vinden het belangrijk om snel te reageren en gemaakte afspraken na te komen, dus het is geweldig om terug te krijgen dat dit wordt gewaardeerd. Dank voor de aanbeveling! We staan graag weer voor u klaar.

Linde

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ik vond het een teleurstellende ervaring: er is geen montagehandleiding beschikbaar, de trekkoord voor het rolgordijn was beschadigd.

Antwoord Solano Wonen

Beste Linde, Bedankt voor uw review. Wat jammer om te horen dat uw bestelling tegenviel. Voor het specifiek bestelde product hebben wij inderdaad geen aparte montagehandleiding, maar er is wel een vergelijkbare handleiding naar u verstuurd die vrijwel hetzelfde is en u kan helpen bij de montage. Mocht u er niet uitkomen, dan mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Daarnaast hebben wij geen melding ontvangen van een beschadigd trekkoord. Zou u contact met ons op willen nemen via 058-2897955 of info@solanowonen.nl? Wij lossen dit uiteraard graag voor u op.

Guido

SterSterSterLege sterLege ster

Helaas was de verkeerde bestelling geleverd, maar uiteindelijk is het juiste materiaal besteld en is het probleem opgelost. Uiteindelijk was het wachten toch de moeite waard.

Kwaliteit

Antwoord Solano Wonen

Beste Guido, Bedankt voor uw review en voor uw geduld. Onze excuses dat de bestelling niet in één keer goed geleverd is. Fijn om te horen dat alles uiteindelijk naar wens is opgelost. We waarderen uw begrip en vertrouwen en staan altijd klaar mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben.

Jet

Perfecte jaloezieën, alles klopt

Kleur, materiaal, maten perfect, snelle levering, oerdegelijk verpakt.

Antwoord Solano Wonen

Beste Jet, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens was en dat u tevreden bent over de kleur, het materiaal, de maat en onze levering. We waarderen uw vertrouwen en aanbeveling enorm!

F. Ossebaar

Goed geholpen

Een fijn contact. Netjes geholpen.

Antwoord Solano Wonen

Beste F. Ossebaar, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u het contact als prettig heeft ervaren en dat u tevreden bent over onze service. Wij waarderen uw mooie review enorm.

Ton van Nieukerke

SterSterSterSterLege ster

Alles is prima verlopen

n.v.t.

SterSterSterLege sterLege ster

levering heeft lang geduurd. Montage laat ook lang op zich wachten.

communicatie m.b.t. levering was goed

Leuvelink

Goede inlichtingen over product

Word alles goed geregeld En komt iemand om in te meten en ophangen Wordt netjes thuis afgeleverd

solano

We wonen in Amersfoort maar, lang leve internet, voor ons zonnescherm en vericale lamellen kwamen we toch bij Solano in Leeuwarden terecht. Deskundig advies, goede kwaliteit voor een goede prijs. Levertijd viel wat tegen, maar dat hebben we niet vergeleken met andere leveranciers. Opmeten en bevestigen onder leiding van Bas was uitstekend. Eén klein minpuntje: zonnescherm is bijna 5 meter en dus zwaar. Maar werd gebracht door één persoon. Nu kan ik best ook wel wat tillen, maar dit was voor mij te zwaar. Gelukkig was mijn zoon in de buurt en kon hij even meehelpen - maar met z'n tweeen zou het toch een dingetje zijn geworden.

Prijs / kwaliteit, deskundig advies en bevestiging.

Solano Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Solano Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 4 september 2013

Solano Wonen

Solano Wonen levert op maat gemaakte zonwering en raamdecoratie.

Simon Vestdijkwei 3

Willem van den Bremer

Positief en fijne servicecontacten

Service

Larissa

Fijne website, snelle levering, mooie hor!

Snel, communicatief sterk

Nico

Top, super kwaliteit

Fanny Stürtz

Fijne samenwerking en meedenken, heldere en duidelijke communicatie.

Snelle respons, afspraken worden nagekomen.

Linde

SterSterLege sterLege sterLege ster

Guido

Kwaliteit

Jet

Perfecte jaloezieën, alles klopt

Kleur, materiaal, maten perfect, snelle levering, oerdegelijk verpakt.

F. Ossebaar

Goed geholpen

Een fijn contact. Netjes geholpen.

Ton van Nieukerke

SterSterSterSterLege ster

Alles is prima verlopen

n.v.t.

SterSterSterLege sterLege ster

levering heeft lang geduurd. Montage laat ook lang op zich wachten.

communicatie m.b.t. levering was goed

Leuvelink

Goede inlichtingen over product

solano

Prijs / kwaliteit, deskundig advies en bevestiging.

Solano Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 4 september 2013

Solano Wonen

Solano Wonen levert op maat gemaakte zonwering en raamdecoratie.

Simon Vestdijkwei 3

8914 AX Leeuwarden