8.8 /10

checkbox94% beveelt Solano Wonen aan!

Bodhy

Ik ben heel tevreden met de raambekleding van Solano Wonen. Het is stijlvol, praktisch en zorgt voor een fijne balans tussen licht en privacy. Ook de service was top. Echt een aanrader!

Antwoord Solano Wonen

Heel erg bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de raambekleding én onze service. We wensen u veel plezier met uw raamdecoractie!

Ralf

Overzichtelijk bestel proces

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw mooie beoordeling en het geven van een 10! Fijn om te horen dat u ons bestelproces als overzichtelijk heeft ervaren. Graag tot een volgende keer!

Freddy weyn

SterSterSterSterLege ster

Super bedrijf alles is perfect wat we al besteld hebben.

Chris Heuseveldt

SterSterSterSterLege ster

Hebben houten jaloezieën besteld.En zijn goed geholpen door Kevin.netjes op tijd geleverd.zijn zeer tevreden .

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de houten jaloezieën en onze service. We wensen u veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie.

Theo Bentert

Geen klachten.

Snelle reactie op problemen.

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle reacties. We waarderen uw aanbeveling!

J.Stolk

Goed advies en prettig te woord gestaan.

Mooi resultaat en snelle levering.

Antwoord Solano Wonen

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het advies, het resultaat en de snelle levering! Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en aanbeveling.

Lydia Klomp

Goede service

Service, zeer klantgericht

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor uw review en mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u onze service als klantgericht heeft ervaren. Daar doen we het voor!

Gerlof de Rooij

We zijn zeer tevreden over de prachtige screens. We hebben ze laten inmeten door Solano. Dit is nog een bedrijf waar met je mee wordt gedacht

Antwoord Solano Wonen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat het inmeten en het meedenken u goed zijn bevallen. Wij wensen u veel plezier met de screens!

Mark

SterSterLege sterLege sterLege ster

Komen niet veel na wat ze beloven

Antwoord Solano Wonen

Dank u voor uw feedback. Het spijt ons dat de levertijd langer was dan verwacht. Dit kwam doordat de door u gekozen lamelkleur helaas niet op voorraad was. We hebben u toen de keuze geboden om een andere kleur te kiezen of te wachten, en u heeft gekozen om te wachten. Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn en bieden onze excuses aan voor het ongemak. Desondanks wensen wij u veel plezier met uw bestelling.

Joop Bijlsma

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Het bedrijf heeft geen gevoel voor de klant. Men vertrouwd helemaal op het geautomatiseerd systeem na aankoop. Als iets langer dan de normale levertijd gaat duren kom je er achter in het zelf te volgen systeem. Eén maal 30 dagen verlengt, toen we weer keken waneer we het gekochte eindelijk konden ophalen, was het weer verlengd met 39 dagen. Je verwacht toch minimaal een menselijk contact bij zo'n grote overschrijding van de levertijd. Maar dan krijg je als antwoord dat het een geautomatiseerd systeem is. Dag hoor. Een ongeïnteresseerd stel. Er kan toch heel gemakkelijk een waarschuwing ingebouwd worden? Wij niet weer.

Antwoord Solano Wonen

Dank u voor uw feedback. Het spijt ons dat uw ervaring met onze levering en communicatie niet aan uw verwachtingen voldeed. Het is nooit onze bedoeling geweest dat u zich ongeïnteresseerd behandeld voelt, en daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

N versteeg

Snelle service

Antwoord Solano Wonen

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u onze service als snel en behulpzaam heeft ervaren.

Collignon

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Over de luxaflex zijn we tevreden. Over de smartfit Pro oplossingen allerminst. De communicatie is nog gaande voor een oplossing. De Smartfit pro luxaflex wordt met 2 mogelijke bevestigingsmogelijkheden aangeboden voor dezelfde prijs. Nu dat de ene bevestigingsmethode niet werkt, bieden ze een andere oplossing aan waarvoor ik flink moet bijbetalen.

Ruime keuze, veel kleur mogelijkheden

Antwoord Solano Wonen

Dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de jaloezieën zelf. We begrijpen dat het Smartfit Pro systeem wat kracht vergt bij het installeren. Om het voor u makkelijker te maken, hebben wij aangeboden de benodigde onderdelen op te sturen zodat het systeem kan worden omgebouwd naar een andere bevestigingsmethode. Voor deze oplossing brengen wij alleen de kosten van de onderdelen in rekening.

Helmholt

SterSterSterHalve sterLege ster

prima producten voor een goeie prijs

erg vriendelijke support

Bedankt voor uw review!

Marco

Goed geholpen met goed advies

Eerlijk advies gegeven ondanks dat wij ook een duurdere optie aangaven.

Antwoord Solano Wonen

Bedankt voor de mooie review en het vertrouwen! Fijn om te horen dat ons eerlijke advies en de hulp goed bevallen zijn. Veel plezier met het eindresultaat!

Alex

Prettige contacten zowel telefonisch als per email/chat

Bereikbaarheid en service

Antwoord Solano Wonen

Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en bereikbaarheid. Dank voor uw mooie beoordeling!

Geantwoord op

Solano Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Solano Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 4 september 2013

Solano Wonen

Solano Wonen levert op maat gemaakte zonwering en raamdecoratie.

Simon Vestdijkwei 3

8914 AX Leeuwarden

Bodhy

Ralf

Overzichtelijk bestel proces

Freddy weyn

SterSterSterSterLege ster

Super bedrijf alles is perfect wat we al besteld hebben.

Chris Heuseveldt

Theo Bentert

Geen klachten.

Snelle reactie op problemen.

J.Stolk

Goed advies en prettig te woord gestaan.

Mooi resultaat en snelle levering.

Lydia Klomp

erg vriendelijke support

Bedankt voor uw review!

Marco

Goed geholpen met goed advies

Eerlijk advies gegeven ondanks dat wij ook een duurdere optie aangaven.

Alex

Prettige contacten zowel telefonisch als per email/chat

Bereikbaarheid en service

Solano Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 4 september 2013

Solano Wonen

Solano Wonen levert op maat gemaakte zonwering en raamdecoratie.

Simon Vestdijkwei 3

8914 AX Leeuwarden