8.8 /10

checkbox95% beveelt Solano Wonen aan!

F. Ossebaar

Goed geholpen

Een fijn contact. Netjes geholpen.

Ton van Nieukerke

Trees Binken

Alles is prima verlopen

n.v.t.

SterSterSterLege sterLege ster

levering heeft lang geduurd. Montage laat ook lang op zich wachten.

communicatie m.b.t. levering was goed

Leuvelink

Goede inlichtingen over product

Word alles goed geregeld En komt iemand om in te meten en ophangen Wordt netjes thuis afgeleverd

solano

We wonen in Amersfoort maar, lang leve internet, voor ons zonnescherm en vericale lamellen kwamen we toch bij Solano in Leeuwarden terecht. Deskundig advies, goede kwaliteit voor een goede prijs. Levertijd viel wat tegen, maar dat hebben we niet vergeleken met andere leveranciers. Opmeten en bevestigen onder leiding van Bas was uitstekend. Eén klein minpuntje: zonnescherm is bijna 5 meter en dus zwaar. Maar werd gebracht door één persoon. Nu kan ik best ook wel wat tillen, maar dit was voor mij te zwaar. Gelukkig was mijn zoon in de buurt en kon hij even meehelpen - maar met z'n tweeen zou het toch een dingetje zijn geworden.

Prijs / kwaliteit, deskundig advies en bevestiging.

Wim Speksnijder

Zeer prettig contact

Goed telefonisch bereikbaar Prettige en meedenkende medewerkers Flexibele houding Snelle correcte levering.

Frans Bronneberg

Aanrader!!

Prijs, levertijd, kwaliteit, service!

Louis

Velux rolgordijn besteld

vlot geregeld en heldere communicatie

Chantal

Erg blij met het product. Eerder geleverd dan gedacht. Klantenservice ook zeer beleefd en vriendelijk.

J. Boogert

We konden heel eenvoudig online een rolluik bestellen. Toen het rolluik uit de productie kwam werd het netjes thuis afgeleverd.

René

Uitstekend bedrijf

Prima kwaliteit van de producten

Antwoord Solano Wonen

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en onze service. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Geantwoord op

Bekend

Steeds positief

Jullie doen wat je zegt

Mario P

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Luxaflex jaloezieën besteld. Zou 6 weken of zo duren. Na maand bleek koofmateriaal niet voorradig bij Luxaflex. Daarna een chaotisch verloop. Na 2 maanden alleen een koofje ontvangen… zonder de hele jalouzie bestelling. Chauffeur snapte het ook niet. Daarna weken onduidelijkheid. Nu nog. Salano bellen levert weinig progressie of duidelijkheid op. Niemand lijkt even een concrete afspraak met Luxaflex te kunnen maken. Ben nu nóg in afwachting tot het gemaakt danwel geleverd wordt. Wat voegt dat dealerschap van Luxaflex via een Salano feitelijk toe op dit soort online bestellingen?

Site ziet er helder en praktisch uit. Bestelling verloopt online correct.

Solano Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Solano Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 4 september 2013

Solano Wonen

Solano Wonen levert op maat gemaakte zonwering en raamdecoratie.

Simon Vestdijkwei 3

8914 AX Leeuwarden

F. Ossebaar

Goed geholpen

Een fijn contact. Netjes geholpen.

Ton van Nieukerke

Trees Binken

Alles is prima verlopen

n.v.t.

SterSterSterLege sterLege ster

levering heeft lang geduurd. Montage laat ook lang op zich wachten.

communicatie m.b.t. levering was goed

Leuvelink

Goede inlichtingen over product

solano

Prijs / kwaliteit, deskundig advies en bevestiging.

Wim Speksnijder

Zeer prettig contact

Frans Bronneberg

Aanrader!!

Prijs, levertijd, kwaliteit, service!

Louis

Steeds positief

Jullie doen wat je zegt

Mario P

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Site ziet er helder en praktisch uit. Bestelling verloopt online correct.

Solano Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 4 september 2013

Solano Wonen

Solano Wonen levert op maat gemaakte zonwering en raamdecoratie.

Simon Vestdijkwei 3

8914 AX Leeuwarden