Solando
- Sterke punten
- Zeer tevreden
Blij met mijn overkapping
Goed nette manier van helpen, goede en duidelijk mail. Maar om zeker te zijn dat product goed pas op laten meten door hun service.
Makkelijk bestellen. Concurerende prijzen
Solano is een heel fijn bedrijf. Mooie producten en fijn contact met medewerkers zowel telefonisch, in de winkel als degene die thuis komen inmeten en plaatsen
Alles is naar wens gelopen.
Nieuwe markiezen super snel geleverd en netjes gemonteerd
Perfect
Snel en netjes geholpen
Helemaal goed
Duidelijke website.
goed, prettig contact. Zegt overigens nog niets over kwaliteit geleverde product en het handelen bij eventuele garantievragen. Dat zal de tijd moeten leren. Eindoordeel is dus met beperkt beeld.
Solano Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Solano Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Makkelijk bestellen. Concurerende prijzen
Alles is naar wens gelopen.
Nieuwe markiezen super snel geleverd en netjes gemonteerd
Zeer positief