- Product of service:
- Evaluatie dienstverlening
Goede service, snelle beoordeling financiële geschiktheid.
Komen gemaakte afspraken niet na/overulen gemaakte afspraken met dealer en zelfs eigen website en zijn dan ook niet benaderbaar voor een passende oplossing. Geen vast aanspreekpunt waardoor je iedere keer je verhaal opnieuw moet doen.
Snelle reactie en duidelijke en eerlijke uitleg
Prima, geen probleem gehad met afsluiten
Heel erg goed alles regelen ze snel en degelijk, communicatie is ook prima.
Functioneert prima, houden zo!
mijn ervaring tot nu toe is erg goed. Tijdige en duidelijke communicatie. facturen zijn altijd op tijd en wijzigingen worden tijdig kenbaar gemaakt met duidelijke uitleg. Onduidelijkheden worden goed uitgelegd.
Snelle afhandeling, goede service, vriendelijk
Dik tevreden
Probleemloos
Vlotte reactie na vraag via e-mail.
Škoda Financial Services verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Škoda Financial Services heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle reactie en duidelijke en eerlijke uitleg
Prima, geen probleem gehad met afsluiten
Heel erg goed alles regelen ze snel en degelijk, communicatie is ook prima.
Functioneert prima, houden zo!
Snelle afhandeling, goede service, vriendelijk
Dik tevreden
Probleemloos
Vlotte reactie na vraag via e-mail.
Škoda Financial Services heeft de volgende resultaten bereikt: