9.3 /10

checkbox100% beveelt SignOn ICT trainingen+ aan!

Charlotte Kuijper

Ik vond het fijn dat het laagdrempelig was, ik kan goed oefenen met power BI nu en wanneer ik klaar voor ben de vervolg opleiding doen. Trainer had onwijs veel kennis, de dagen vlogen voorbij. Lunch was ook goed.

Brigitte de Gier - Nijland

Zeer overzichtelijk opgebouwde training met logische stappen en duidelijke uitleg van de leraar. Met wat basis ervaring in Power BI heb je voldoende achtergrond om deze training te kunnen volgen.

Power BI Data Analyst (PL-300) - 4 dagen

Ik heb gekozen voor deze training vanwege de goede recensies en cursuslocatie in de buurt. Mijn leerdoel Om voor verschillende afdelingen dashboards en rapporten te kunnen gaan maken in PowerBI. Ik beveel deze training aan!

Power BI Basis

Ik heb deze training gevolgd om mijn kennis van PowerBI binnen onze organisatie te vergroten. Ik vond het interactief, leuke sfeer, en hele nuttige dingen geleerd. Ik beveel deze training aan.

Power BI Basis

Via mijn partner die heeft de training ook bij SignOn heeft gevolgd, heb ik gekozen voor deze training. Ik vond het een prettige training, met een prettige snelheid en goed op niveau. Leuk de interactie.

SterSterSterSterLege ster

We willen Power BI gebruiken naast AFAS om rapportages te maken. Leerdoel is koppelen met AFAS, hoe bouw je rapport etc. Ik vond het heel goed toegesneden op onze situatie. Goed dat er aandacht was voor onze koppeling met AFAS.

Marco Steunebrink

SterSterSterSterLege ster

Ik heb deze training gevolgd om de basics onder de knie te krijgen en om het verbinden van data uit verschillende bronnen te leren. De trainer Jeroen is een fijne vent die op een toegankelijke manier uitlegt.

Power BI Basis

De training is gekozen door mijn werkgever, mijn leerdoel was om kennis op te doen omtrent PowerBI. De training was duidelijk en rustig, de training heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Ik beveel deze training aan.

Power BI Basis

Het tempo van de cursus was goed en de docent heeft dit goed behouden. Uitleg van de docent is uitgebreid en maakt goed gebruik van voorbeelden. Flexibiliteit van medium (online/op locatie) wordt zeer gewaardeerd.

CI/CD Fundamentals with Gitlab

Markus

Mijn leerdoel voor deze Agents leren aan te maken in CoPilot. Als voorbereiding voor het eventueel vrijgeven van CoPilot studio. Wil graag delen van mijn werk automatiseren. Hoe te beginnen en wegwijs te worden in het aanmaken van agents. Helder uitleg. Bedreven en bekwaam trainer. Ik beveel deze training aan!

AI-agents maken in Copilot Studio

Carmen van Heel

Mijn leerdoel voor deze Alles leren over Power BI. Ik wil er verder in leren en mee gaan werken. Ik ben tevreden over hoe het gegaan is. Jeroen is heel geduldig en legt goed uit. Er was genoeg ruimte voor vragen, fouten maken en herhaling.

Jeroen

Ik heb deze training gevolgd ter voorbereiding op PL-300 training; algemene introductie Power BI; vanwege transitiefase naar nieuwe baan. Trainer Jeroen Dekker is fantastisch, maakt lekker tempo met zowel de voorgeschreven inhoud alsook eigen inbreng/voorbeelden uit zijn werkpraktijk.

Matthijs Smulders

SterSterSterSterLege ster

Overzichtelijke training, met een goede verdeling tussen theorie en oefeningen. De 4 cursusdagen waren verdeeld over 4 weken. Dit heb ik als prettig ervaren. De trainer (Jeroen Dekker) was didactisch sterk met veel PowerBI kennis.

Power BI Data Analyst (PL-300) - 4 dagen

In heb voor deze training gekozen om vaardiger te worden met DAX, datum/tijd, meer functionaliteiten leren waarvan ik niet wist dat ze bestonde. oed tempo, veel geleerd, fijne manier van lesgeven. Geduldig en heel kundig. Locatie erg prettig, goed bereikbaar en heerlijke lunch.

Power BI Advanced

SterSterSterSterLege ster

Ik heb deze training gevolgd om de basis kennis van Power BI op te doen, als voorbereiding op de gevorderden cursus. Er wordt steeds meer naar Power BI gevraagd binnen ons bedrijf. Tot nu toe maken we alle rapporten in Reporting Services. Ik beveel deze training aan.

Power BI Basis

SignOn ICT trainingen+ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

SignOn ICT trainingen+ heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 13 mei 2011

SignOn ICT trainingen+

SignOn is dé specialist voor praktijkgerichte maatwerk ICT trainingen en diensten voor het overheidsinstanties en bedrijven in Heel Nederland. Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, servicegerichtheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De trainingen van SignOn zijn beoordeeld met een 9,3/10 ! BESTE OPLEIDER VAN NEDERLAND SignOn is uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie: Automatisering & ICT. https://opleidervanhetjaar.nl/de-beste-opleider-van-nederland-201

Zuidplein 36 - WTC

1077 XV Amsterdam