Cees
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Schoonderbeek aan!
100% beveelt Electro World Schoonderbeek aan!
Correcte service en normale prijzen
wasmachine geplaatst oude retour + kapotte droger mee genomen
Wordt altijd leuk geholpen, vakkundig en goed
prettig dat medewerker meedenkt en installatie thuis komt installeren. alleen was de winkel vergeten mij in te lichten wanneer de installateur kwam gelukkig was ik thuis :) tevreden en goede uitleg gekregen
Goed geadviseerd , binnen een week koelkast ingebouwd. Nette monteur.
Uitsstekende service, mooie winkel, vriendelijk en deskundig personeel.
Prima service
aardige monteu
Mooie zaak met medewerkers die weten waar ze over praten. Goed geïnformeerd.
Een uitstekende electro zaak! Wij worden altijd op een deskundige manier geholpen.
Keurige zaak, prettig geholpen
is goed
vertrouwde zaak.
goedesamenwerking, ze denken met je mee
Electro World Schoonderbeek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Schoonderbeek heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Schoonderbeek
Hoofdstraat 100
2181EG Hillegom
Correcte service en normale prijzen
wasmachine geplaatst oude retour + kapotte droger mee genomen
Wordt altijd leuk geholpen, vakkundig en goed
Goed geadviseerd , binnen een week koelkast ingebouwd. Nette monteur.
Uitsstekende service, mooie winkel, vriendelijk en deskundig personeel.
Prima service
aardige monteu
Mooie zaak met medewerkers die weten waar ze over praten. Goed geïnformeerd.
Keurige zaak, prettig geholpen
is goed