Alex Bezoen
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Schoonderbeek aan!
100% beveelt Electro World Schoonderbeek aan!
Meedenkend, snel, zorgvuldig en marktconform qua prijzen
Tijdens hete dagen begaf de koel/vries combinatie het. Op vrijdag middag was de lokale monteur uit Nieuw-Vennep binnen het het uur ter plaatste om een diagnose te stellen
Vriendelijk en deskundig
Prettig ontvangst en goede uitleg producten. Vlotte en nette inbouw.
Geweldig service bedrijf met ervaren monteurs
goed bevonden voor een volgende aankoop als dat nodig is
Vriendelijk telefonisch contact, de monteurs goed gewerkt en bij vragen duidelijk antwoord.
Heldere advisering en uitstekende service bij het plaatsen van de wasmachine
We hadden een defecte wasmachine, meer dan 11 jaar oud. Huishouden van 4 die ook nog regelmatig sporten en dan weet je dat de wasmanden snel gevuld zijn. Weken wachten op een nieuwe is niet wat je wilt. Een bedrijf met blauw en oranje hebben mooie beloftes maar uiteindelijk ook meer dan 4 dagen. Nu ben ik zelf ondernemer en doe graag zaken met locale ondernemers / service bedrijven. Via een wasmachine reparateur kreeg ik het advies om Schoonderbeek te bellen, ik je vertellen dat doe ik de volgende keer weer als onze droger het begeeft. Na het eerste contact tot de stekker van de nieuwe machine erin ging zat 28uur! DIT IS PAS SERVICE kan ik je vertellen.
Prima zaak
Bij Electro World Schoonderbeek komen wij reeds 40 jaar en schaften wij diverse huishoudelijke apparaten aan, altijd tot volle tevredenheid. Nu waren wij toe aan nieuwe keukenapparatuur en TV. Dit alles is snel en vakkundig geinstalleerd. Een prettig bedrijf waar je altijd op kunt rekenen, goede service en fijne medewerkers. Een winkel dichtbij heeft vele voordelen ons inziens.
Prima en eerlijk advies!
Fijne zaak, klantvriendelijk, goede service.
Electro World Schoonderbeek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Schoonderbeek heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Schoonderbeek
Hoofdstraat 100
2181EG Hillegom
Meedenkend, snel, zorgvuldig en marktconform qua prijzen
Vriendelijk en deskundig
Prettig ontvangst en goede uitleg producten. Vlotte en nette inbouw.
Geweldig service bedrijf met ervaren monteurs
goed bevonden voor een volgende aankoop als dat nodig is
Heldere advisering en uitstekende service bij het plaatsen van de wasmachine
Prima zaak
Prima en eerlijk advies!
Fijne zaak, klantvriendelijk, goede service.
Electro World Schoonderbeek heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Schoonderbeek