AHM van Saase
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Schoonderbeek aan!
100% beveelt Electro World Schoonderbeek aan!
Prima service
Zeer correct bedrijf met duidelijke informatie rondom de reparatie
Goede zaak. Goed en kundig advies gekregen bij de aankoop van een wasmachine.
Uitstekende service
Deskundigheid, klantgerichtheid, ruim assortiment ter bezichtiging, service i.h.a.
Prima winkel met goede service. Bij bezorgen en installeren aankoop altijd behulpzaam.
Een fijne winkel waar er in alle rust tijd werd gemaakt om de vragen die we hadden te beantwoorden, goede afspraken zijn gemaakt die ook allemaal zijn nagekomen. Een deskundige monteur heeft alles naar tevredenheid geinstaleerd.
Prima geholpen montage van tv maar ook behandeling van beschadiging van de muur. Wacht nog op rekening!
weer keurig geholpen door de technische dienst, capeau!
Service was goed. Altijd al geweest.
goed advies prima service.
Altijd goed geholpen Niets opdringen duidelijke uitleg De vriendelijkheid
Goede service, klantvriendelijk en duidelijke communicatie
Goede en vriendelijke service en zeer marktcornforme prijsstelling.. Zeer klantvriendelijk en vakkundig advies. Prima bereikbaarheid met overzichtelijke showroom en snelle service. Afspraken worden nauwgezet nagekomen en monteurs zijn vriendelijk, werken snel en klantgericht en met uitstekend resultaat.
Electro World Schoonderbeek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Schoonderbeek heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Schoonderbeek
Hoofdstraat 100
2181EG Hillegom
Prima service
Zeer correct bedrijf met duidelijke informatie rondom de reparatie
Goede zaak. Goed en kundig advies gekregen bij de aankoop van een wasmachine.
Uitstekende service
weer keurig geholpen door de technische dienst, capeau!
Service was goed. Altijd al geweest.
goed advies prima service.
Altijd goed geholpen Niets opdringen duidelijke uitleg De vriendelijkheid
Goede service, klantvriendelijk en duidelijke communicatie