Ron
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Schoonderbeek aan!
100% beveelt Electro World Schoonderbeek aan!
Top bedrijf
Perfecte snelle en adequate service.
Prettig en deskundig personeel in de winkel. Zeer duidelijke uitleg over de producten waarin wij interesse hadden ( Inductieplaat en oven). Duidelijke communicatie met degenen die alles zouden installeren. Deskundige monteurs.
professioneel en klantgericht!
zeer behulpvaardigen klantvriendelijk.
Goed geholpen
Erg vriendelijk, toegewijd en competent personeel zowel in de winkel als ook reparatiepersoneel.
Hier wordt je altijd goed geholpen
Altijd vriendelijk geholpen
Ik ben al sinds 1998 een trouwe klant van Schoonderbeek. Het personeel is heel vriendelijk en kundig. De service is uitstekend. Gewoon een heel fijn bedrijf.
Staan altijd met hun service voor je klaar, zijn ook uitermate flexibel als er er problemen zijn. Natuurlijk heeft Schoonderbeek ook de allerbeste service monteurs, vriendelijk en vakbekwaam. En niet te vergeten: prachtige producten voor jouw huishouden.
goede service
in de winkel goede uitleg.
Fijne en mooie winkel leuk geholpen
Electro World Schoonderbeek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Schoonderbeek heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Schoonderbeek
Hoofdstraat 100
2181EG Hillegom
Top bedrijf
Perfecte snelle en adequate service.
professioneel en klantgericht!
zeer behulpvaardigen klantvriendelijk.
Goed geholpen
Hier wordt je altijd goed geholpen
Altijd vriendelijk geholpen
goede service
in de winkel goede uitleg.
Fijne en mooie winkel leuk geholpen
Electro World Schoonderbeek heeft de volgende resultaten bereikt: