Eric Bouter
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Schoonderbeek aan!
100% beveelt Electro World Schoonderbeek aan!
Perfecte service
Een witgoedzaak met eigen team. Installatie wordt door eigen medewerkers keurig verzorgd en de zaak is telefonisch gewoon bereikbaar ! Had aanbeveling van twee buren gehad, die ook tevreden waren over hun aankopen
Topservice
vlotte service
Alles is volgens afspraak verlopen droger is geplaatst en werk prima.
Service was goed en was gauw klaar.
Klus snel en netjes geklaard
We zijn al jaren klant van Schoonderbeek vanwege de goede service. Dat was ook nu weer zo. Onze koelvriescombinatie was op, een medewerker van Schoonderbeek heeft dat vastgesteld en ook meteen de maten van de inbouwruimte opgemeten. We hebben in de winkel een nieuwe uitgezocht, die is besteld en na enkele dagen geplaatst, met uitleg. Alles is volt en vriendelijke verlopen, en de kosten van het eerdere bezoek zijn afgetrokken. Prima service!
Goede en snelle service, vriendelijke medewerkers
Goede service, vriendelijke behandeling, niks mis mee
Snelle vlotte bediening. Alleen monteur vergeten plakban van schuif groentela te verwijderen. Is later op een andere dag door andere monteur opgelost.
Prima advisering, levering en inbouw. Adviseren wat je echt nodig hebt op basis van ruime expertise. Toch echt wat anders dan de grote ketens waarbij je de helft vandaar je hoort je zelf op het kaartje kunt lezen. Wij zijn ontzettend tevreden en blij met en onze nieuwe wasmachine en droger en onze nieuwe vaatwasser en koelkast. Bedankt Schoonderbeek!
Deskundig en correct.
Goede en snelle service, ruim assortiment.
Zeer vriendelijke verkoper met prima idee voor de aflevering. Volgende dag bezorgd !!
Electro World Schoonderbeek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Schoonderbeek heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Schoonderbeek
Hoofdstraat 100
2181EG Hillegom
Topservice
vlotte service
Alles is volgens afspraak verlopen droger is geplaatst en werk prima.
Service was goed en was gauw klaar.
Klus snel en netjes geklaard
Goede en snelle service, vriendelijke medewerkers
Goede service, vriendelijke behandeling, niks mis mee
Deskundig en correct.
Goede en snelle service, ruim assortiment.
Electro World Schoonderbeek heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Schoonderbeek