Rob Peters
Ontvangen wat ik verwacht heb.
Snelle levering! Helaas was er een tegel gebroken geleverd, dit is zeer proffessioneel opgepakt en binnen enkele uren (zonder kosten) al een nieuwe verzonden.
goede service, snelle levering!
nadat we 5 tegels hadden die veel te vroeg slijtage vertoonde moesten we weer 5 nieuwe bestellen helaas werd er geen coulance gegevenen en bv 3 betalen en 2 gratis gegegev beetje jammer
besteld online en binnen een week geleverd goed geregeld
Mooi materiaal en keurig geleverd
Besteld en binnen 2 dagen keurig verpakt geleverd. Nu zijn we complete rookvrije vereniging.
Snelle en nette levering!
Het bestellen van de Rookvrije generatie borden was eenvoudig. De levering ging ook volgens plan en de geleverde borden zijn perfect zoals gehoopt.
snel en goed
Tjonge, de borden zijn geweldig en de verpakking om alles te beschermen was top. Zeker een aanrader voor de volgende keer. Totaal goed gedaan .
prima ervaring; jammer dat je niet zelf kan schuiven met levertijd. Na telefonisch contact wel soepel tweede moment uit kunnen kiezen
Snelle levering vd borden
Communicatie verloopt erg soepel, duidelijke informatie over levertijden en materialen. Al met al, een fijne en overzichtelijke website met goede service!
Afhandeling bestelling uitstekend verlopen; nog wel een opmerking over de schoonloopmatten. Na een uur gebruik weer weggehaald vanwege sterke vervuiling. Heeft o.a. te maken met de toegepaste lichte kleuren.
Rookvrijterrein.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rookvrijterrein.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Rookvrijterrein.nl
Populierenlaan 7
8051 DA Hattem
Ontvangen wat ik verwacht heb.
goede service, snelle levering!
besteld online en binnen een week geleverd goed geregeld
Mooi materiaal en keurig geleverd
Snelle en nette levering!
snel en goed
Snelle levering vd borden