John Langenberg
Prima,snelle levering
Uitstekend en snel geregeld
Snelle reactie en levering. Wel enige onduidelijkheid in de verwachtingen en advies bij markeringen.
Er was geen afstemming over de bezorging van materialen. Toen ik belde om aan te geven dat er dat dagdeel op vrijdagmiddag niemand aanwezig was en ik dat ook nog aangegeven had in de chat, werd toch bezorgd op dat moment. Dat is niet handig. Jullie moesten maandags terugkomen.
Een geweldige service. Vriendelijk geholpen. Helemaal top!
Snelle reactie en supersnelle levering van het bestelde.
ervaring was goed. Fijne website en snel geleverd.
Zeer correcte service levering was snel en goed verzorgd grote complimenten.
Uitstekend, communicatie en levering naast een hoge kwaliteit
alles verliep naar behoren
Goed geleverd, alles in orde.
is zeer goed gegaan
Positief bedrijf en goede kwaliteit van het drukwerk
Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Kwalitatief goede materialen.
Rookvrijterrein.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rookvrijterrein.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Rookvrijterrein.nl
Populierenlaan 7
8051 DA Hattem
Prima,snelle levering
Uitstekend en snel geregeld
Een geweldige service. Vriendelijk geholpen. Helemaal top!
Snelle reactie en supersnelle levering van het bestelde.
ervaring was goed. Fijne website en snel geleverd.
Zeer correcte service levering was snel en goed verzorgd grote complimenten.
Uitstekend, communicatie en levering naast een hoge kwaliteit
alles verliep naar behoren
Goed geleverd, alles in orde.
is zeer goed gegaan
Positief bedrijf en goede kwaliteit van het drukwerk
Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Kwalitatief goede materialen.
Rookvrijterrein.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Rookvrijterrein.nl