9.1 /10

checkbox98% beveelt Rookvrijterrein.nl aan!

John Langenberg

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Bestendige

Arjen van Tol

Prima,snelle levering

Uitstekend en snel geregeld

Alma van Bruggen

SterSterSterSterLege ster

Snelle reactie en levering. Wel enige onduidelijkheid in de verwachtingen en advies bij markeringen.

Achterhoek

SterSterLege sterLege sterLege ster

Er was geen afstemming over de bezorging van materialen. Toen ik belde om aan te geven dat er dat dagdeel op vrijdagmiddag niemand aanwezig was en ik dat ook nog aangegeven had in de chat, werd toch bezorgd op dat moment. Dat is niet handig. Jullie moesten maandags terugkomen.

Antwoord Rookvrijterrein.nl

Hoi Tine! Bedankt voor het achterlaten van je review. Vervelend om te lezen dat de levering van je bestelling niet helemaal naar wens is verlopen. Naar aanleiding van je review ben ik hier even ingedoken om te kijken wat hier precies is misgegaan. Op basis hiervan hopen we altijd een verklaring te kunnen geven voor een vervelende situaties. Bij inspectie zien we dat je bestelling netjes op tijd is gereed gemaakt voor transport, zoals gecommuniceerd bij het plaatsen van je bestelling en in de updates die je hebt ontvangen. Nadat de bestelling is aangemeld voor transport, heb je contact met ons opgenomen om te melden dat er op vrijdag niemand aanwezig is bij jullie. Voor ons (normaliter) geen probleem! We hebben je verzoek om de zending een dag later te bezorgen neergelegd bij onze transporteur. Dit hebben wij direct gedaan, nadat er contact is geweest met ons. Zij bevestigde dat zij dit zouden oppakken met het desbetreffende depot in jullie buurt. Helaas heeft het lokale depot hier geen gehoor aangegeven en de zending toch voor die vrijdag in levering genomen. Erg vervelend natuurlijk, omdat anders is afgestemd. Hier geven wij ook een vervolg aan bij onze logistieke partner. Dit is een lastige situatie, omdat dit het enige deel is van het gehele leveringsproces wat wij toe vertrouwen aan een externe partij. In dit geval voelt het dan ook alsof wij negatief beoordeeld worden op de service van onze transporteur. Wij hebben je gedurende het bestel- en productieproces zo goed mogelijk op de hoogte proberen te houden over de verwachte leverdatum, doormiddel van tijdig informeren en het versturen van updates. Helaas werd er pas contact met ons opgenomen toen de zending was aangemeld voor transport. Hierdoor hebben we je verzoek moeten neerleggen bij onze transporteur die hier geen goed vervolg aan heeft gegeven. Bovenstaande hebben wij ook telefonisch aan je uitgelegd. Gelukkig wist je aan te geven dat de materialen allemaal naar behoren zijn afgeleverd, zoals wij dat in het verleden ook al bij jullie hebben gedaan! In de toekomst zal worden aangetoond dat dit slechts een incident was voor onze transporteur. Met vriendelijke groet, Team TrafficSupply

Geantwoord op

Anke Patrick tennisvereniging TVWestzijderveld

Een geweldige service. Vriendelijk geholpen. Helemaal top!

gemeente Heemskerk

Snelle reactie en supersnelle levering van het bestelde.

Sonja Gerritsen

ervaring was goed. Fijne website en snel geleverd.

klaas stekelenburg

Zeer correcte service levering was snel en goed verzorgd grote complimenten.

Stichting Survivalgroep Hang-On

Uitstekend, communicatie en levering naast een hoge kwaliteit

A. Louw

alles verliep naar behoren

F. Baydar

Goed geleverd, alles in orde.

Arjan Blomsma

is zeer goed gegaan

Positief bedrijf en goede kwaliteit van het drukwerk

Ard Beerling/ EFC'58

SterSterSterSterLege ster

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Kwalitatief goede materialen.

Rookvrijterrein.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Rookvrijterrein.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 23 november 2020

Rookvrijterrein.nl

Een rookvrije omgeving draagt bij aan een Rookvrije Generatie. RookvrijTerrein.nl heeft tal van ziekenhuizen, sportverenigingen, scholen en speeltuinen voorzien van de 'Rookvrije Generatie' informatieborden, stickers en betontegels. Laat zien dat jouw terrein Rookvrij is door middel van duurzame aluminium reflecterende Informatieborden 'Rookvrije Generatie'. Rookvrijterrein.nl is onderdeel van TrafficSupply.

Populierenlaan 7

SterSterLege sterLege sterLege ster

Antwoord Rookvrijterrein.nl

Geantwoord op

Anke Patrick tennisvereniging TVWestzijderveld

Een geweldige service. Vriendelijk geholpen. Helemaal top!

gemeente Heemskerk

Snelle reactie en supersnelle levering van het bestelde.

Sonja Gerritsen

ervaring was goed. Fijne website en snel geleverd.

klaas stekelenburg

Zeer correcte service levering was snel en goed verzorgd grote complimenten.

Stichting Survivalgroep Hang-On

Uitstekend, communicatie en levering naast een hoge kwaliteit

A. Louw

alles verliep naar behoren

F. Baydar

Goed geleverd, alles in orde.

Arjan Blomsma

is zeer goed gegaan

Positief bedrijf en goede kwaliteit van het drukwerk

Ard Beerling/ EFC'58

SterSterSterSterLege ster

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Kwalitatief goede materialen.

Rookvrijterrein.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10