Civilia
- Woonplaats
- Lanaken
95% beveelt rioolprobleemkwijt.be aan!
Super snel geholpen en alles weer netjes. Echt top!
Op het 4de verdiep hadden we een verstopte regenafvoer, waardoor het water bij regen niet wegkon. DLB was snel ter plaatse in Antwerpen centrum en loste het probleem vakkundig op, ondanks de moeilijke bereikbaarheid. Sindsdien geen problemen meer – super service en correcte communicatie. Aanrader!
top service van DLB
Topservice van DLB in Antwerpen centrum We hadden al een paar dagen last van een vieze rioollucht in huis, vooral rond het toilet. Uiteindelijk liep het water bijna niet meer weg en werd het echt vervelend. Gelukkig konden we bij DLB snel terecht. De technieker was heel vriendelijk en stond dezelfde dag nog bij ons in Antwerpen centrum. Hij vond meteen de oorzaak van de verstopping en heeft het toilet professioneel ontstopt. Alles werd netjes achtergelaten en de geur was direct verdwenen. Zeer tevreden over de snelle en betrouwbare service van DLB. Zeker een aanrader!
Vieze geur in de huis en hebben laten opsporen waar geur vandaag komt de probleem was direct gevonden
Van A-Z liep alles vlekkeloos. Zeer transparant in de uren die wij verkozen. Op een uur was de klus volledig geklaard. Zeer netjes werd alles ook achtergelaten. Wij zouden ze aanbevelen bij anderen.
Jammer genoeg opgelicht!!!! Nog niet opgelost en van 10.15 tot12.26 gewerkt maar 5 uur aangerekend. Willen het onderling oplossen maar geen reactie! 1587 euro kwijt voor 2 uurtjes werk!!!!!schande, voor mij oplichting en woekerprijs!!!!
DLP was binnen de 3 uur ter plaatse en heeft binnen het half uur ons probleem opgelost
WACHT NOG OP DE FACTUUR
Zeer snel aanwezig, mooi materiaal, wist meteen wat het was en hoe te ontstoppen.
Ik ben tevreden over de snelheid en efficiëntie van de interventie. De werknemen was vriendelijke en sprak met kennis van zaken. Het probleem was snel verholpen. Enkel het bedrag dat ik moest betalen leek me wat overdreven... Ik twijfel dus echt wel om jullie aan te raden bij anderen....
Tevreden ervaring. Eerste maal dat wij zo’n service-dienst nodig hadden. Correkt verlopen.
Top
Na 1 uur opgelost! Mijn klanten hebben hier geen hinder door gehad.
SNEL EN NETJES GEWERKT!
rioolprobleemkwijt.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
rioolprobleemkwijt.be heeft de volgende resultaten bereikt:
top service van DLB
WACHT NOG OP DE FACTUUR
Top
Na 1 uur opgelost! Mijn klanten hebben hier geen hinder door gehad.
SNEL EN NETJES GEWERKT!
rioolprobleemkwijt.be heeft de volgende resultaten bereikt: