9.2 /10

checkbox95% beveelt rioolprobleemkwijt.be aan!

Civilia

Super snel geholpen en alles weer netjes. Echt top!

Lanaken

Trouillard Fré

Op het 4de verdiep hadden we een verstopte regenafvoer, waardoor het water bij regen niet wegkon. DLB was snel ter plaatse in Antwerpen centrum en loste het probleem vakkundig op, ondanks de moeilijke bereikbaarheid. Sindsdien geen problemen meer – super service en correcte communicatie. Aanrader!

Marcel

top service van DLB

Antwerpen 2040

Zino Roels

Topservice van DLB in Antwerpen centrum We hadden al een paar dagen last van een vieze rioollucht in huis, vooral rond het toilet. Uiteindelijk liep het water bijna niet meer weg en werd het echt vervelend. Gelukkig konden we bij DLB snel terecht. De technieker was heel vriendelijk en stond dezelfde dag nog bij ons in Antwerpen centrum. Hij vond meteen de oorzaak van de verstopping en heeft het toilet professioneel ontstopt. Alles werd netjes achtergelaten en de geur was direct verdwenen. Zeer tevreden over de snelle en betrouwbare service van DLB. Zeker een aanrader!

Balouki M.

Vieze geur in de huis en hebben laten opsporen waar geur vandaag komt de probleem was direct gevonden

Genk

Neelen

Van A-Z liep alles vlekkeloos. Zeer transparant in de uren die wij verkozen. Op een uur was de klus volledig geklaard. Zeer netjes werd alles ook achtergelaten. Wij zouden ze aanbevelen bij anderen.

Paulussen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Jammer genoeg opgelicht!!!! Nog niet opgelost en van 10.15 tot12.26 gewerkt maar 5 uur aangerekend. Willen het onderling oplossen maar geen reactie! 1587 euro kwijt voor 2 uurtjes werk!!!!!schande, voor mij oplichting en woekerprijs!!!!

Schoten

Pauline

DLP was binnen de 3 uur ter plaatse en heeft binnen het half uur ons probleem opgelost

Berchem

heirman

SterSterSterHalve sterLege ster

WACHT NOG OP DE FACTUUR

knyffstraat 58 2100 deurne

De pratere desiré

Zeer snel aanwezig, mooi materiaal, wist meteen wat het was en hoe te ontstoppen.

9120 Beveren-Waas

Koen Beyers

SterSterSterLege sterLege ster

Ik ben tevreden over de snelheid en efficiëntie van de interventie. De werknemen was vriendelijke en sprak met kennis van zaken. Het probleem was snel verholpen. Enkel het bedrag dat ik moest betalen leek me wat overdreven... Ik twijfel dus echt wel om jullie aan te raden bij anderen....

Loenhout

Claes

Tevreden ervaring. Eerste maal dat wij zo’n service-dienst nodig hadden. Correkt verlopen.

Grobbendonk

Minea

Top

Relaxy

Na 1 uur opgelost! Mijn klanten hebben hier geen hinder door gehad.

9100,Sint-Niklaas

Van eyck P.

SNEL EN NETJES GEWERKT!

Merksem

rioolprobleemkwijt.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

rioolprobleemkwijt.be heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 18 september 2019

rioolprobleemkwijt.be

De ontstoppingsdienst van Rioolprobleem Kwijt staat 24/7 voor u klaar voor verstopte rioleringen en afvoeren Rioolprobleem Kwijt kan u diverse oplossingen bieden op het gebied van verstopte rioleringen en andere rioolproblemen. Door de jarenlange ervaring van onze ontstoppingsdienst en ons netwerk van geselecteerde lokale rioolbedrijven zijn wij op de hoogte van alle problemen en risico’s die verstopte riolen met zich mee kunnen brengen. Onze ontstoppingsdienst heeft landelijke dekking met lokale rioolexperts en zijn daardoor altijd in de buurt om u een snelle en effectieve oplossing te bieden bij verstopping van afvoer, wc of gootsteen door riool ontstoppen.

Civilia

Super snel geholpen en alles weer netjes. Echt top!

Lanaken

Grobbendonk

Minea

Top

Relaxy

Na 1 uur opgelost! Mijn klanten hebben hier geen hinder door gehad.

9100,Sint-Niklaas

Van eyck P.