A.J.S
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
98% beveelt Electro World Bakker Stadskanaal aan!
98% beveelt Electro World Bakker Stadskanaal aan!
Prima service vakkundig personeel.
Snel een aardige monteur gestuurd die ook de tijd nam om goed uitleg te geven.
Je wordt altijd gastvrij ontvangen, en vakkundig geholpen of je nu een nieuwe wasmachine koopt of een weegschaal. Er wordt tijd aan jou als klant besteed, ook op het moment dat er bijvoorbeeld een storing is. De monteurs die bij je thuiskomen plaatsen of repareren verdienen ook een pluim.
Adequaat en zakelijk
Een goeie zaak, waar wij al 25 jaar klant zijn naar alle tevredenheid!!
Uitstekende service en alles netjes gemonteerd
Op zich een goede winkel Wel wat onduidelijkheid over de aankoop, daarom moest ik er twee keer naar toe. Ik weet nog niet of mij het artikel goed zal bevallen.
Zeer goede sevice, snel geholpen voor reparatie! keurige moteurs! Prima zaak!
Een prima zaak waar je vlot wordt geholpen mede door de kennis van de verkopers.
betrouwbare leverancier
Prima hulp en hele goede service, duidelijkheid
Al ruim 12 1/2 jaar tevreden klant. Zeer goede service en prettige contacten.
Goed bedrijf die meedenkt en ook problemen oplost
Zeer betrouwbaar en klantgericht
Een uitstekend, servicegericht bedrijf met deskundig, vriendelijk personeel. Al vele jaren klant en nog nooit teleurgesteld. Of het nu elektronica, witgoed of anderzins betreft. Ze geven altijd thuis met een goed advies en een eerlijke prijs.
Electro World Bakker Stadskanaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Bakker Stadskanaal heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Bakker Stadskanaal
Hoofdstraat 21-22
9501CL Stadskanaal
Prima service vakkundig personeel.
Snel een aardige monteur gestuurd die ook de tijd nam om goed uitleg te geven.
Adequaat en zakelijk
Een goeie zaak, waar wij al 25 jaar klant zijn naar alle tevredenheid!!
Uitstekende service en alles netjes gemonteerd
Zeer goede sevice, snel geholpen voor reparatie! keurige moteurs! Prima zaak!
betrouwbare leverancier
Prima hulp en hele goede service, duidelijkheid
Al ruim 12 1/2 jaar tevreden klant. Zeer goede service en prettige contacten.
Goed bedrijf die meedenkt en ook problemen oplost
Zeer betrouwbaar en klantgericht