Fenny Timmerman
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Bakker Stadskanaal aan!
99% beveelt Electro World Bakker Stadskanaal aan!
goede service
Elke keer als ik de winkel binnenkom dan weet ik dat ik op het goede adres ben. Duidelijke uitleg van de medewerkers Na bestelling keurige monteurs thuis die het prima afwerken Ook als je een storing hebt zijn ze telefonisch zeer behulpzaam
Telefonisch snel bereikbaar, service ook goed
Heb al mijn apparatuur hier gekocht en altijd zeer tevreden! Goede service en klantvriendelijk.
Je word goed geholpen en uitleg.
Keurig nette medewerkers die nog verstand van de producten hebben.
Gewoon een goed bedrijf , waar je altijd prettig wordt geholpen en kunt rekenen op een uitstekende service!
Zijn zeer klantvriendelijk, geven goed advies en prima after sales service.
Goede Vlotte hulp
Behulpzaam, vriendelijk ,mee denkend, genoeg keus, je krijgt wat je nodig hebt en niet alleen de duurste.
Vriendelijkheid en kennis van zaken. het gehele personeel!
Altijd goed advies en vlot worden geholpen.
Echt top in service
Service, kwaliteit ,vriendelijk , keuze, klant wordt gewaardeerd. Niets aan toe te voegen .
Electro World Bakker Stadskanaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Bakker Stadskanaal heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Bakker Stadskanaal
Hoofdstraat 21-22
9501CL Stadskanaal
goede service
Telefonisch snel bereikbaar, service ook goed
Je word goed geholpen en uitleg.
Keurig nette medewerkers die nog verstand van de producten hebben.
Zijn zeer klantvriendelijk, geven goed advies en prima after sales service.
Goede Vlotte hulp
Vriendelijkheid en kennis van zaken. het gehele personeel!
Altijd goed advies en vlot worden geholpen.
Echt top in service
Electro World Bakker Stadskanaal heeft de volgende resultaten bereikt: