Adrie Mooij
- Sterke punten
- Komt alle afspraken correctie na
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of service:
- Qooker heetwater kraan
100% beveelt Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop aan!
100% beveelt Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop aan!
Uitstekend
Supersnel gereageerd en afspraak gemaakt. Keurig werk geleverd en uitstekend meegedacht hoe de inbouw het mooist en handigst uitgevoerd kon worden.
Snelle installatie, alleen jammer dat de installateur een paar uur later kwam. Installateur hield wel regelmatig contact over het tijdstip.
Heldere afspraken waar zij zich ook aan houden
Van begin tot einde top. Prima service en vooral meedenken. Quocker paste net niet. Een goede oplossing bedacht met minimale aanpassing aan keuken
Prettig contact, alles was van het begin af aan helder. Ook een wijziging van onze kant werd snel en goed opgepakt.
Marcel is een vakman, had in no time de quooker geplaatst. Opvallend snel geleverd binnen 4 dagen.
Super
Na de snelle reactie op mijn bestelling is een afspraak gemaakt voor de levering en installatie van de bestelde Quooker. De installateur kwam op tijd en heeft de installatie zeer professioneel uitgevoerd. De keuken werd schoon opgeleverd. Niets dan lof, ook voor de vriendelijke en klantgerichte houding van de installateur.
Snelle levering en vakkundige installatie
Keurige service, goede communicatie en ruim op tijd.
In één woord: fantastisch!
Aanrader!
Vrijdag besteld en kon maandag al geïnstalleerd worden. Snelle reactie en niet duur. Montage ca 1 uur. Goede uitleg. Kortom perfect.
Er werd snel contact opgenomen voor de montage etc.
Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop heeft de volgende resultaten bereikt:
Heldere afspraken waar zij zich ook aan houden
Super
Snelle levering en vakkundige installatie
Keurige service, goede communicatie en ruim op tijd.
In één woord: fantastisch!
Aanrader!
Er werd snel contact opgenomen voor de montage etc.
Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop heeft de volgende resultaten bereikt: