9.6 /10

checkbox100% beveelt Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop aan!

9.6/10

Paul de Kleine

SterSterSterSterLege ster

Snelle installatie, alleen jammer dat de installateur een paar uur later kwam. Installateur hield wel regelmatig contact over het tijdstip.

Afspraak voor montage is voor mij afspraak en niet een paar uur later
Aardige installateur
Quooker flex met Combi

Antwoord Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop

Beste Paul, bedankt voor je review. Mijn excuses voor de vertraging. Bij ons zijn de afspraken heilig en komen we 99% van de tijd netjes op tijd aan. Helaas zat er onvoorzien wat tegen bij de klant voor jullie en moest dat eerst worden opgelost anders zaten deze mensen zonder water in huis. Uiteindelijk hebben we samen kunnen afstemmen dat ik einde middag toch nog jullie Quooker kon komen monteren.

Pieter de Bie

Heldere afspraken waar zij zich ook aan houden

Korte doorlooptijd tussen bestellen en montage
Quooker en kraan

Bart

Van begin tot einde top. Prima service en vooral meedenken. Quocker paste net niet. Een goede oplossing bedacht met minimale aanpassing aan keuken

Snel, duidelijk, meedenken
Quocker

Henrie vd Linden

Prettig contact, alles was van het begin af aan helder. Ook een wijziging van onze kant werd snel en goed opgepakt.

flexibiliteit
quooker kraan

Rob van Lonkhuijsen

Marcel is een vakman, had in no time de quooker geplaatst. Opvallend snel geleverd binnen 4 dagen.

Vriendelijk en vakkundig. Betaling achteraf via IDeal .
Quooker Cube

Thamar Blok

Super

Snel en netjes.
Quooker kraan

Raymond Meertens

Na de snelle reactie op mijn bestelling is een afspraak gemaakt voor de levering en installatie van de bestelde Quooker. De installateur kwam op tijd en heeft de installatie zeer professioneel uitgevoerd. De keuken werd schoon opgeleverd. Niets dan lof, ook voor de vriendelijke en klantgerichte houding van de installateur.

Snelle levering, zeer goede installatie en instructie.
Geen.
Quooker.

Hans van Wijk

Snelle levering en vakkundige installatie

n.v.t.
Communicatie

Arthur Smolders

Keurige service, goede communicatie en ruim op tijd.

Helaas zit de stroomverdeler er niet bij
Vriendelijkheid van de monteur, en vakkundige montage.
Quooker kraan.

Antwoord Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop

Hoi Arthur, bedankt voor mooie review. Het klopt inderdaad dat de energieverdeler niet is gebruikt. De Quooker is aangesloten op het stopcontact van jullie oude kokendwatersysteem dus is de Energieverdeler niet nodig. Deze is ook van de factuur gehaald dus scheelt weer €80 Veel plezier met de Quooker en nogmaals bedankt!

Marscha Grotenhuis

In één woord: fantastisch!

Goede communicatie, snelle levering, behulpzaam
Quooker combi + cube

Joice

Aanrader!

Laagste prijs, fijne communicatie en afspraken worden opgevolgd. Top!

Jan Hemmes

Vrijdag besteld en kon maandag al geïnstalleerd worden. Snelle reactie en niet duur. Montage ca 1 uur. Goede uitleg. Kortom perfect.

Snel en duidelijk. Zeer vriendelijk
Quooker en kraan flex

Edwin Lasschuijt

Er werd snel contact opgenomen voor de montage etc.

Snel contact en deskundige installateur
Quooker Flex en Quoker Cube em Zeeppomp

Piet Eigenraam

Zeer klantgericht. Ik wist niet of ik nu een Combi of Combiplus moest bestellen. De Combi+ gebruikt laat bij warm water tappen steeds warm water van de CV/combiketel komen en de Combi heeft gelimiteerd warm water en een afgedopte leiding met kans op legionella. Dat probleem loste Marcel op door het plaatsen van een 3-weg kraan tussen het mengstuk en de kraan. Die 3-weg kraan kan ik handmatig bedienen voor als ik veel warm water nodig heb of de leiding wil spoelen en bij regulier gebruik gaat toch niet steeds de combiketel aan. Perfect opgelost zo.

Vakkundig geplaatst en nette werkwijze. Voorraadvat helemaal in de hoek van het kastje geplaatst waardoor de prullenbak die aan het kastdeurtje hangt, nog gebruikt kan worden. Hiervoor moest de kraan van de vaatwasser verzet worden, maar dat was geen probleem. Totale installatietijd was slechts ca. anderhalf uur. Tijd tussen bestellen en installeren was slechts een paar dagen.
Fusion Round RVS met Combi en energieverdeler

Wessel Scholten

Super service snel antwoord op vragen

Helder
Quooker square tab

Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 21 augustus 2014

Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop

Qraan.nl is uw Quooker installatiepartner. Montage wordt uitsluitend door eigen vakkundige monteurs uitgevoerd. Altijd de beste service en een scherpe prijs. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Arnhem.

Snelliusweg 63

Henrie vd Linden

flexibiliteit
quooker kraan

Rob van Lonkhuijsen

Vriendelijk en vakkundig. Betaling achteraf via IDeal .
Quooker Cube

Thamar Blok

Super

Snel en netjes.
Quooker kraan

Raymond Meertens

Snelle levering, zeer goede installatie en instructie.
Geen.
Quooker.

Hans van Wijk

Snelle levering en vakkundige installatie

n.v.t.
Communicatie

Arthur Smolders

Keurige service, goede communicatie en ruim op tijd.

Helaas zit de stroomverdeler er niet bij
Vriendelijkheid van de monteur, en vakkundige montage.
Quooker kraan.

Marscha Grotenhuis

In één woord: fantastisch!

Goede communicatie, snelle levering, behulpzaam
Quooker combi + cube

Joice

Aanrader!

Laagste prijs, fijne communicatie en afspraken worden opgevolgd. Top!

Jan Hemmes

Snel en duidelijk. Zeer vriendelijk
Quooker en kraan flex

Edwin Lasschuijt

Er werd snel contact opgenomen voor de montage etc.

Snel contact en deskundige installateur
Quooker Flex en Quoker Cube em Zeeppomp