Hanneke Teunissen
Marcel heeft de nieuwe Quooker zeer netjes gemonteerd. Had extra onderdelen bij zich. Top service!
- Sterke punten
- Top service en kennis van het product.
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of service:
- Quooker
Zeer professioneel en vriendelijk!
Van begin tot eind geweldig!
Goede en snelle service
Very good experience with this company. They were exactly on time, worked professionally, and provided excellent service. Highly recommended.
Na bestelling meteen een afspraak voor de montage. Binnen 5 dagen geplaatst
Alleen maar positief. Ik vroeg nog om wat extra info voordat ik wilde bestellen. Werd meteen gebeld. Binnen een week is de Quooker geplaatst. Top service en goede uitleg.
Duidelijke communicatie
Prima informatie op de site. En snelle opvolging na de bestelling.
Dinsdag gebeld en vrijdag al geïnstalleerd. Top service!
Ze dachten goed met ons mee. Zowel over de keuze van het product als over de levering.
Hele goede ervaring, snelle en professionele service
Alles goed in orde
Zeer snelle levering en prettig contact
Top service!
Qraan verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Qraan heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer professioneel en vriendelijk!
Van begin tot eind geweldig!
Goede en snelle service
Na bestelling meteen een afspraak voor de montage. Binnen 5 dagen geplaatst
Duidelijke communicatie
Prima informatie op de site. En snelle opvolging na de bestelling.
Dinsdag gebeld en vrijdag al geïnstalleerd. Top service!
Hele goede ervaring, snelle en professionele service
Alles goed in orde