8.5 /10

checkbox94% beveelt Pronto Wonen aan!

Assortiment
Deskundig advies
7.4/10

Irene Philipsen

Geweldige ervaring. Vakkundig geadviseerd door Monique.

Rosalie

Pronto was een van de eerste winkels waar de zoektocht naar een nieuwe bank voor mijn vriend en mij begon en we zijn meteen geslaagd. We werden heel goed geholpen door medewerker Anouk. Zij gaf ons advies waar nodig en gaf ons ook goed de ruimte om zelf rustig rond te kijken. Er zijn veel mogelijkheden met het zelf samenstellen van een bank waardoor wij onze ideale bank hebben kunnen aanschaffen.

Bodt

Mooie winkel met een ruime keuze aan meubels en accessoires. Fijn geholpen door Sebastiaan. Wij komen hier zeker terug.

Niet van toepassing.
Uitgebreid assortiment en zeer klantvriendelijk personeel.

Antwoord Pronto Wonen

Hartelijk dank voor je review! Wij wensen jullie heel veel plezier met de relaxfauteuil! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Duiven

Moers

Fijne ervaring, en hele goede vakkennis had deze jongeman

Suzanne Hofstra

Antwoord Pronto Wonen

Dank u voor uw mooie review, en veel plezier met de eetkamerstoelen. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Leeuwarden.

carla franken

SterSterHalve sterLege sterLege ster

niet slecht maar ook niet goed beter een klant helpen dan twee of drie

een klant helpen

Kapinga

Mooie winkel en vriendelijk personeel en goede voorlichting.

Goed overzicht

Antwoord Pronto Wonen

Wat fijn dat u zo enthousiast bent, veel plezier met de fauteuil. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Leeuwarden

Marko Dijkstra

Goede en vriendelijke ervaring

Ik had gehoopt en gevraagd op een afronding of korting op het totaalbedrag maar dat doet Pronto niet
Heel vriendelijk en ruime keus

Antwoord Pronto Wonen

Hi Marko, Hartelijk dank voor je review! Heel veel plezier met je hoekbank en stoel! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Huissen

Pronto Breda

Prima, heel vriendelijk personeel, goed advies!

Hans Flux

Top lokatie en fijne medewerkers

T.smit

Goed ,prettig

Toegang van parkeerplaats naar winkel verbeteren
Vriendelijk personeel

Antwoord Pronto Wonen

Beste heer Smit, Hartelijk dank voor uw review. Veel plezier van al uw meubels. We zien u graag weer terug. Team Pronto Wonen Apeldoorn

Hanneke Brouwer

Gisteren en vandaag met veel geduld en toelichtingen geholpen door Shannon. En mede hierdoor; geslaagd in onze keuze!

Nemen alle tijd, kleurstalen mogen meegenomen worden en antwoord op alle vragen.
Wij vonden de uitleg olie/ lak niet helemaal duidelijk. Maar hoe dit beter uit te leggen?

Antwoord Pronto Wonen

Beste Hanneke, hartelijk dank voor het plaatsen van de review. Leuk om te lezen dat je zo goed bent geholpen door onze collega Shannon! En bedankt voor je tip, dit zullen we intern zeker bespreken. Alvast veel plezier met de nieuwe eethoek! Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Wil Bodegraven

SterSterSterSterLege ster

Wij zijn heel leuk en vakkundige geholpen door Diana,niets was haar teveel !

Martijn

Prettige medewerker, dacht goed mee met onze keuzes

Luisterde goed naar onze wensen, sprak ons op de juiste manier aan terwijl we eigenlijk alleen wilde kijken, hebben we uiteindelijk toch de bank gekocht

Antwoord Pronto Wonen

Hartelijk dank voor je review, Martijn!

Familie Verhoef

Prettig geholpen

Pronto Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 23 oktober 2013

Pronto Wonen

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot tafelen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Postbus 538

4870 AM Etten-Leur

Assortiment
Deskundig advies
7.4/10

Irene Philipsen

Geweldige ervaring. Vakkundig geadviseerd door Monique.

Rosalie

Bodt

Niet van toepassing.
Uitgebreid assortiment en zeer klantvriendelijk personeel.

Moers

Fijne ervaring, en hele goede vakkennis had deze jongeman

Suzanne Hofstra

carla franken

SterSterHalve sterLege sterLege ster

niet slecht maar ook niet goed beter een klant helpen dan twee of drie

een klant helpen

Kapinga

Mooie winkel en vriendelijk personeel en goede voorlichting.

Goed overzicht

Marko Dijkstra

Goede en vriendelijke ervaring

Heel vriendelijk en ruime keus

Pronto Breda

Prima, heel vriendelijk personeel, goed advies!

Hans Flux

Vriendelijk personeel

Hanneke Brouwer

Wil Bodegraven

SterSterSterSterLege ster

Wij zijn heel leuk en vakkundige geholpen door Diana,niets was haar teveel !

Martijn

Prettige medewerker, dacht goed mee met onze keuzes

Antwoord Pronto Wonen

Hartelijk dank voor je review, Martijn!

Familie Verhoef

Prettig geholpen