Esther
Fijne winkel met mooie producten. Erg goed geholpen door Luuk, die heeft gezorgd dat ik exact de bank heb gevonden die goed bij mij en mijn nieuwe woning past. Heel blij mee!
- Sterke punten
- Professionele hulp
Super geholpen, veel tips en kennis.
Prima ww
Moeiteloos diverse keren staaltjes meegekregen, verkoopster Pien dacht echt goed mee te n had goed advies.
Vriendelijk goed advies.
Prima winkel
Echt mijn winkel om alles aan teschaffen
goede ervaring
Goed geholpen persoonlijke aandacht nemen de tijd.
Prima geholpen door personeel zeker niet te opdringerig, wat bij andere winkels wel het geval was.
Prima winkelen, vriendelijke medewerkers
Prima ervaring. Goed kundig en vriendelijk geholpen door Luuk Stammen
Super vriendelijk Personeel! Dat kun je niet van elke Pronto wonen zeggen
Fijn geholpen!!
Fijne winkel met heel aardig en deskundig personeel
Pronto Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Super geholpen, veel tips en kennis.
Prima ww
Vriendelijk goed advies.
Prima winkel
Echt mijn winkel om alles aan teschaffen
goede ervaring
Goed geholpen persoonlijke aandacht nemen de tijd.
Prima winkelen, vriendelijke medewerkers
Prima ervaring. Goed kundig en vriendelijk geholpen door Luuk Stammen