Arjan
- Sterke punten
- Vriendelijk en duidelijk advies
- Product of service:
- Bank en tapijt
97% beveelt Pronto Wonen Wervershoof aan!
Erg prettig en leuk geholpen
een superwinkel met een groot aanbod van meubel en heel veel leuke accessoires en vriendelijk en deskundig personeel
Leuke winkel
prima geholpen
klantvriendelijk
Prachtige woonwinkel met mooie kwaliteit meubels.
Zeer positief
helpen je met de goede keuzes te maken,en nemen alle tijd voor je.we waren zeer tevreden met de service.
Prima geholpen
Assortiment voldoend
Prima geholpen, erg vriendelijk
prettig
Fijne,gezellige winkel
Pronto Wonen Wervershoof verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Wervershoof heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Wervershoof
Dorpsstraat 129
1693 AD Wervershoof
Erg prettig en leuk geholpen
Leuke winkel
prima geholpen
klantvriendelijk
Prachtige woonwinkel met mooie kwaliteit meubels.
Zeer positief
Prima geholpen