Nita Rosmolen-Versendaal
- Sterke punten
- Mooie artikelen voor betaalbare prijzen.
- Product of service:
- Relaxfauteuil
93% beveelt Pronto Wonen Strijen aan!
Mooie showroom, vriendelijk en deskundige medewerkers
Goed geholpen
Hebben in oktober onze inventaris aangeschaft voor onze nieuwe levensloopbestendige woning. Kregen daarbij "Interieur Advies" van Noa Apon. We zijn "fantastisch" geholpen. Geduldig, adviserend en professioneel. Wij zijn dan ook uitermate tevreden. Jammer, dat we niet meer dan een 10 mogen geven !!!!!
Wat fijn was dat ze je lieten rondkijken zonder dat ze opdringer waren. Pas toen we iets hadden gevonden hebben wij hulp gevraagd. Dit is echt super fijn.
Ik heb het als zeer prettig ervaren , de dames hebben mij ontzettend goed en vakkundig geadviseerd. Ze namen ook echt de tijd om alles bij elkaar te zoeken. Ze krijgen van mij echt een 10!
Niet tevreden. Houden je niet op de hoogte van status van je bestelling. Nog steeds niet geleverd .
Uitstekend
Heel goed geholpen
Ruime keuze, mooie meubels
Vriendelijk personeel en goed en overzichtelijk assortiment.
Mooie winkel, veel keuze
Geweldig!
prima te woord gestaan
Pronto Wonen Strijen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Strijen heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed geholpen
Uitstekend
Heel goed geholpen
Ruime keuze, mooie meubels
Vriendelijk personeel en goed en overzichtelijk assortiment.
Mooie winkel, veel keuze
Geweldig!