Frits
- Product of service:
- Wandversiering
prima ervaring en heel fijn geholpen door Sebastiaan
Deskundige en vriendelijke medewerkers in ons geval in filiaal duiven fijn en vriendelijk geholpen door Mario Schermacher compliment!!!!
Heel fijn geholpen door Luuk en Mario en weer een mooie bank gekocht! Hele fijne service!
Kundig en vriendelijk
Heel positief, ontzettend fijn geholpen door Sebastiaan
We werden goed geholpen, en vriendelijk. Goed advies en alle tijd
Goed geholpen en een leuk gesprek. Luuk wist waar hij het over had, luisterde goed en we zijn tevreden met onze aankoop.
Fijne winkel om iets te kopen
Duiven
Fijn geholpen door raymond die alle tijd had voor ons
Mooie winkel, vriendelijk ontvangen door raymond aalders en dewi
Goede ervaring in de winkel
Overzichtelijke, mooi ingerichte winkel. Verkoper Raymond heeft ons goed geholpen met het uitzoeken van de meubels, heel vriendelijk en geduldig. Ook lekkere koffie.
uitstekend geholpen door Raymond Aalders. alles zeer duidelijk uitgelegd .
Zeer prettig geholpen.
Pronto Wonen Duiven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Duiven heeft de volgende resultaten bereikt:
Duiven
Fijn geholpen door raymond die alle tijd had voor ons
Mooie winkel, vriendelijk ontvangen door raymond aalders en dewi
Goede ervaring in de winkel
uitstekend geholpen door Raymond Aalders. alles zeer duidelijk uitgelegd .
Zeer prettig geholpen.
Pronto Wonen Duiven heeft de volgende resultaten bereikt: