Pronto wonen Capelle
- Product of service:
- Een bank
97% beveelt Pronto Wonen Capelle a/d IJssel aan!
97% beveelt Pronto Wonen Capelle a/d IJssel aan!
Deskundig advies
Vriendelijke medewerkers. Je kunt rustig door de winkel lopen zonder dat je ongevraagd of opdringerig wordt benaderd.
Mooie eettafelstoelen gekocht, vandaag opgehaald en de magazijn mannen hebben ons perfect geholpen met alles in de auto te zetten, ik dacht al gaat niet passen, maar paste heel goed.
Lylantsebaan 10 Capelle ad Ijssel
Meubels besteld, maar na twee maanden er achter gekomen dat zij de order niet hebben geplaatst, waardoor wij geen meubels hadden. Dit is nu weer rechtgezet
Goed en deskundig advies. Aardige verkoopster
Goede ervaring erg vriendelijk personeel
Goede winkel en fijn geholpen,ondanks weinig personeel
Matig. Nog steeds aan het wachten op een bank. Moeilijk te bereiken en dan niet vriendelijk. Wellicht direct mededelen dat er problemen zijn met leveringen. Dit gebeurt nadat de koop is afgerond
prettige ontvangst met zeer behulpzame verkoopster
Slecht
klantvriendelijk personeel in de winkel en ook in de magazijn
Pronto Wonen Capelle a/d IJssel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Capelle a/d IJssel heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Capelle a/d IJssel