V fessem
- Product of service:
- Bank en 4 eetkamerstoelen
Goed geholpen
Prima service, goed geholpen.
Heel fijne winkel met uitgebreid assortiment
Vriendelijk geholpen de tijd voor ons genomen om meerdere opties van de bank te laten zien
Wij werden uitstekend geadviseerd door de verkoopster (Nienke V.) Zij gaf precies aan welke mogelijkheden er waren om een zitbank geheel naar wens samen te stellen
Extreem goed geholpen. Er werd echt de tijd genomen om alle opties met ons door te nemen. Er werd niet alleen naar onze ideeën geluisterd, maar er werd ook verder op doorgedacht. Hierdoor zijn we uiteindelijk op ideeën gekomen waar we zelf nooit bij terecht zouden zijn gekomen maar wel enorm blij mee zijn. Voelt ons enorm welkom en naast dat hij goed geholpen waren, was het ook erg gezellig, wat voor een fijne sfeer zorgde.
Super goede service en vriendelijk personeel!
Prima geholpen, vriendelijk personeel.
Heel mooie winkel met veel toffe spulletjes
Uitstekend.
Prettig
Ik ben niet te vrede over de toezegging van de levering, als ik op 1 december 2025 één order plaats en belooft wordt dat de levering over ongeveer 6 tot 8 weken is en we hebben afgesproken om week 7 te leveren blijkt nu dat het week 8 en zijn we 12 weken verder dit vindt ik zeer teleurstellend. Ik twijfel of ik de winkel aanbeveel.
Pronto Wonen Breda verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Breda heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed geholpen
Prima service, goed geholpen.
Heel fijne winkel met uitgebreid assortiment
Super goede service en vriendelijk personeel!
Prima geholpen, vriendelijk personeel.
Heel mooie winkel met veel toffe spulletjes
Uitstekend.